Ondernemers worden verder geholpen aan de stamtafel

MKB Radiocafé 18 juni 2015
In een frisse aflevering van het MKB RadioCafé komen zaken aan bod die de echte ondernemer verder helpen. Gastheer Bram Donkers doet als kleine zelfstandige zelf ook de dingen die hij het leukste vindt, maar soms hebben ondernemers wat structuur nodig om optimaal te presenteren. Aan de stamtafel verschijnen deze week mede-ondernemers die dat zetje kunnen geven.
Wil je meer weten over financiering?
Klik hier
Ga naar de financiële desk!
Naar de desk
Diederik Werdmölder deed als expat leuke dingen in Hong Kong, maar kwam toch terug naar Nederland en startte hier onlangs zijn eigen bedrijf: European Merchant Finance BV. Met een heel ongebruikelijk concept: Diederik financiert mkb-ondernemers door middel van een PIN Voorschot. In de snel ontwikkelende wereld van het microkrediet lanceert hij een nieuwe doorbraak. 

Ondernemers willen graag freewheelen en aanklooien, maar zijn natuurlijk het best geholpen met een goed systeem. Dat vinden Arlo van Sluis en Silvan Stoet, die met hun nieuwe Onderneemsysteem ondernemers helpen om slimmer en efficiënter te werken. En ze hebben een mooi cadeautje voor de luisteraars.

Over pensioenen willen ondernemers eigenlijk niet nadenken, maar Annemieke Schiphuis van Miq in Business schudt de ondernemer wakker. Al tien jaar geleden brak zij met een branchebrede traditie door zonder provisie te werken. 

Welke strategie heb je voor je onderneming? En hoe bepaal je die? Jeroen Kraaijenbrink heeft er een nieuw boek aan gewijd, dat alle eerdere boekenkasten overbodig maakt: The Strategy Handbook. En Jeanette van Stijn is oprichter en directeur van Enneagram Nederland. Wat is dat ook alweer, een enneagram? En hoe bouwde Jeanette er een business mee?

 


Praat met ons mee op

MKB Servicedesk
Postadres
Postbus 40273
3504 AB Utrecht

Bezoekadres:
Reactorweg 9a
3542 AD Utrecht
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten