MijnMKB Plus

Onbeperkt toegang tot advies voor € 19,- per maand
Stop met eindeloos zoeken naar antwoorden of risico's nemen omdat je geen geld wil uitgeven aan dure juristen of accountants. MijnMKB Plus leden kunnen op werkdagen gratis sparren met juristen, fiscalisten en andere adviseurs.

 

Wie zijn de adviseurs?

 

Co de Boer - Allround MKB Adviseur

Co de Boer heeft een HTS opleiding en is directeur / eigenaar van diverse ICT ondernemingen geweest. Daardoor heeft hij veel kennis en ervaring gekregen van alle aspecten waarmee een mkb ondernemer te maken krijgt. Hij is gespecialiseerd in automatiseringstrajecten bij mkb ondernemingen en het ontwikkelen van mobiel Apps.

 

Kasia Zarzeczna – Allround MKB Adviseur

Kasia Zarzeczna heeft rechten gestudeerd aan de universiteit van Leiden. Aansluitend is zij werkzaam geweest als jurist bij Deloitte en rechtsbijstand-verzekeraars en adviseert zij thans mkb-ondernemingen. Ze is thuis in regelingen van diverse branches en kan adviseren op het gebied van CAO recht.

 

Martijn Croon – Allround MKB Adviseur

Drs. Martijn Croon heeft na zijn studie bedrijfskunde diverse commerciële managementfuncties bij uiteenlopende bedrijven vervuld. Zo heeft hij veel ervaring opgedaan in sales en marketing. Sinds 2006 is hij ook ondernemer en zijn specialisaties zijn bedrijfsovername, waardering, financiering en sanering van ondernemingen.
 

Niek Idema  - Allround MKB Adviseur

Niek Idema is medeoprichter van Amphicom Advies B.V. en volgde de HEAO Juridische opleiding en is reeds vele jaren actief als ondernemer. Hij exploiteerde een aantal sites op het gebied van carrière en outplacement en was als onderzoeker ondernemerschap verbonden aan het Landbouw Economisch Instituut (LEI).

Niek adviseert ondernemers op het gebied van arbeidsrecht, algemeen ondernemerschap en begeleidt ondernemers in de vorm van coaching trajecten o.a. als sparringpartner.

 

Bauco W.D. van der Meulen - Allround MKB adviseur
Bauco W.D. Moerkercken van der Meulen is medeoprichter van Amphicom Advies B.V. en voert de directie.  Na een aantal managementfuncties te hebben vervuld, heeft hij sinds 1990 van juridische adviesbureau (MMC) te Amstelveen. Zijn expertise: Juridisch; arbeidsrecht, ondernemingsrecht en huurrecht.

 

Harry R. Chün - Allround mkb adviseur
Drs. Harry R. Chün studeerde bedrijfseconomie en bedrijfskunde. Heeft diverse management- en directiefuncties vervuld in commerciële organisaties en is jarenlang zelfstandig ondernemer geweest.

Hij is generalist en adviseert onder meer mkb ondernemers en ondernemingen bij strategische- en herstructureringsvraagstukken.


Praat met ons mee op

MKB Servicedesk
Postadres
Postbus 40273
3504 AB Utrecht

Bezoekadres:
Reactorweg 9a
3542 AD Utrecht
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten