Nooit meer moe met lichttherapie-bril Ayo

Geef je energieniveau een boost
Als ondernemer heb je het vaak druk, erg druk. Vroeg gaan slapen schiet er dan nog wel eens bij in, want je wil toch dat ene mailtje nog typen of die ene factuur versturen. De hypermoderne lichttherapie-bril Ayo helpt je om je bioritme te optimaliseren en je energieniveau een boost te geven.
De bril geeft een speciaal soort blauw licht, dit onderdrukt de productie van het hormoon melatonine. Melatonine is een belangrijk hormoon dat je bioritme regelt. Deze stof zorgt ervoor dat je je slaperig voelt. Melatonine wordt onderdrukt door licht, overdag is het dus veel minder aanwezig dan 's nachts. Als het donker wordt, krijgt melatonine weer de overhand en voel je je slaperig. Opvallend is dat de productie van melatonine extra goed wordt onderdrukt door blauw licht. Van dit licht wordt dan ook gebruik gemaakt in de lichttherapie-bril Ayo.
 
Het blauwe licht is hetzelfde licht wat je beeldscherm ook uitstraalt waardoor je niet kunt slapen. Mocht je dus 's ochtends opstartproblemen hebben? Zet dan de bril op je neus! Bij Ayo-bril hoort ook een app. Deze app monitort je dagpatroon en slaapwaakritme. Zo berekent hij de juiste therapeutische dosis blauw licht.  De Ayo is sinds kort te bestellen en kost 300 euro.

 

Jetlags zijn verleden tijd

Voel jij je ook altijd zo belabberd als je lang in het vliegtuig hebt gezeten? Zelfs hiervoor heeft de app een oplossing. Ayo rekent namelijk het juiste lichtschema uit om je biologische klok te laten overschakelen op reisbestemming. Daarmee voorkom je jetlag.

Een keer uitproberen? Ga dan naar het Permanent Future Lab bij Seats2meet.


Praat met ons mee op

MKB Servicedesk
Postadres
Postbus 40273
3504 AB Utrecht

Bezoekadres:
Reactorweg 9a
3542 AD Utrecht
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten