Kantoor upgraden? Kijk naar deze 5 te gekke items

Heeft jouw kantoorpand al een belhuisje?
Nathasja, fotografe van SKEPP, komt regelmatig toffe kantooritems tegen. Wat dacht je van het bijhouden van al je volgers via een zogenaamde Facebook-teller? Of kippen op het dak die iedere dag zorgen voor een vers eitje bij de lunch? Een ding is zeker, de items zijn een inspiratiebron voor ieder kantoorpand.
Meer over huisvesting?
Klik hier
Lees het op onze desk
Lees verder

1. Yes, 3000 volgers!

Social media tellers: hoe gaaf zijn deze op kantoor? Besteedt jouw bedrijf ook veel aandacht en energie aan social media? Dan mag deze gadget niet ontbreken. Deze social media tellers, verkrijgbaar voor onder andere Facebook en Instagram, houden precies het aantal volgers bij. Op deze manier ziet iedereen op kantoor in één oogopslag hoe het er momenteel voorstaat. Bovenal zijn de tellers natuurlijk een echte eyecatcher voor jouw nieuwe kantoor.  

 

2. Even rustig bellen? Neem plaats in een trendy belhuisje

Een ander te gek idee zijn bovenstaande belhuisjes. Je kent het vast, ben je net geconcentreerd aan het werk, wordt je collega continu gebeld. Dan zijn deze belhuisjes zeker aan te raden! Je plaatst ze gemakkelijk in je kantoorunit en ze zijn de ideale oplossing voor geluidsoverlast. Deze zogenaamde belhuisjes zijn namelijk op een speciale wijze geïsoleerd waardoor het lijkt alsof je een dikke wollen muts draagt. Je collega’s kunnen geconcentreerd blijven werken, en jij? Bellen maar!
 

3. Geen ruimte in je kantoor voor een belhuisje? Plaats een belnisje..

Heeft jouw kantoorruimte in Utrecht bijvoorbeeld eigenlijk geen plek voor belhuisjes? Dan bieden deze belnisjes de oplossing. Deze creëer je gemakkelijk in een algemene ruimte, hierdoor zijn ze ook nog eens voor het gehele bedrijf toegankelijk. Moet jij een belangrijk telefoontje plegen? Dan neem je gewoon even plaats in deze hippe belnisjes. Op deze manier ben jij jouw collega’s niet tot last en heb jij geen last van hen: probleem opgelost..

 

4. Flexwerken? Turn on the lights

Op een creatieve manier met de bezetting van flexplekken omgaan, dát doen ze in dit kantoorpand. Iedere flexwerkplek wordt er gekenmerkt door een eigen gloeilamp. Brandt de gloeilamp? Dan is de flexwerkplek bezet. Is de gloeilamp uit? Neem dan gerust plaats. Deze manier is ideaal voor de grote coworking spaces waar het lastig is om overzicht te bewaren. Dus bewaar het overzicht en turn on the lights!

 

5. Iedere dag een vers eitje bij de lunch: wie wil dat nou niet?

Hoe groen is jouw dakterras? Vast en zeker niet zo groen als het dakterras van dit kantoorpand in Amsterdam. Een modern dakterras met eigen gekweekte kruiden, groenten en planten. En dit alles wordt bemest met koffiedik uit eigen keuken. Na de oogst worden deze vervolgens weer verwerkt in de keuken: groener dan groen dus. En om er nog een schepje bovenop te doen, lopen er op dit dakterras ook nog kippen die de boel levendig houden. En ze zorgen voor een heerlijk vers eitje bij de lunch natuurlijk, want wie wil dat nou niet?

Dossiers

Praat met ons mee op

MKB Servicedesk
Postadres
Postbus 40273
3504 AB Utrecht

Bezoekadres:
Reactorweg 9a
3542 AD Utrecht
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten