Wie wordt The Next Entrepreneur?

MKB-Nederland en Rabobank lanceren The Next Entrepreneur 2012
Rabobank en MKB-Nederland zoeken de meest vernieuwende ondernemer van Nederland tijdens de verkiezing 'The Next Entrepreneur 2012'. Doel van de verkiezing: vernieuwend ondernemerschap in Nederland stimuleren.
De winnaar ontvangt een bedrag van €15.000,- in totaal. 
 
Ben jij die ambitieuze startende ondernemer? Doe mee en maak ook kans op de hoofdprijs!
Startende ondernemers zorgen voor gewenste vernieuwing en zijn de toekomst van het bedrijfsleven. Juist in deze tijd is het belangrijk om ondernemerschap te stimuleren en te ondersteunen. Daarom initiëren Rabobank en MKB-Nederland de verkiezing The Next Entrepreneur 2012. Tijdens de verkiezing krijgen deelnemers praktische en relevante ervaringen van mede-ondernemers en toegang tot veel netwerken. Boegbeeld Arko van Brakel legt uit wie die Next Entrepreneur nou precies kan zijn. 
 
Hoofdprijs: €15.000,-
Deelname biedt een waardevolle inspiratie- en informatiebron voor alle (oriënterende) starters in Nederland. De vier uiteindelijke finalisten presenteren zich aan het publiek via sociale media en tijdens de nominatieronden die op de vier Next Entrepreneur bijeenkomsten plaatsvinden. De hoofdprijs is een bedrag van €15.000,-. Daarbij levert het uiteraard veel publiciteit en toegang tot belangrijke netwerken op.
 
Verbeteren ondernemersvaardigheden
Deelnemende starters worden middels een online scan getoetst op hun ondernemersvaardigheden. Om voor de titel in aanmerking te komen, dienen ze op basis van de resultaten verbeteringen in hun onderneming aan te brengen. Via social media en www.thenextentrepreneur.nl kunnen deelnemers en mede-ondernemers elkaars ervaringen volgen.
 
Nieuwsgierig geworden?

 


Hoe maak je een marketingplan?

In zeven stappen naar een sterk plan
Het hoort bij een eigen bedrijf: marketing. Op één of andere manier moet je je product of dienst in de schijnwerpers zetten. Maar waar begin je? Volg...

Netwerken: dé manier om klanten te werven

Tips voor effectief netwerken
Netwerken is dé manier om klanten te werven. Stel, je wilt wel netwerken en gaat naar bijeenkomsten en borrels, maar vertrekt vervolgens nooit met dat...

Praat met ons mee op

MKB Servicedesk
Postadres
Postbus 40273
3504 AB Utrecht

Bezoekadres:
Reactorweg 9a
3542 AD Utrecht
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten