'Crowdfunding leuker dan smeken bij bank'

Het Slijterijmeisje vindt honderdste investeerder via crowdfunding
Waarom maandenlang smeken bij een bank voor krediet, als je ook via crowdfunding aan het door jou benodigde kapitaal kunt komen? Dat is een gedachte die steeds meer ondernemers hebben, zo schrijft De Telegraaf vandaag.
Op zoek naar een zakelijke financiering? Knab denkt mee!
Klik hier
Wij sparren graag met je over de mogelijkheden!
Kom in contact
 
Onder meer de bekende twitteraar 'Het Slijterijmeisje' Petra de Boevere denkt dat ondernemers steeds vaker via crowdfunding de weg naar krediet vinden, meldt de krant.
 
Honderste investeerder 
Petra haalde gisteren de honderdste investeerder binnen om de verhuizing van haar drankenwinkel De Vuurtoren van Breskens naar Sluis mogelijk te maken. De particuliere investeerders moesten 1000 euro inleggen via crowdfunding, in ruil waarvoor ze cadeaubonnen ter waarde van 1200 euro kregen. 
 
3 tips voor succesvol crowdfunden
Wil je als ondernemer succesvol zijn in crowdfunding, moet je volgens Petra aan drie voorwaarden voldoen: Een sterk netwerk hebben, informatie blijven delen met je (mogelijke) investeerders via bijvoorbeeld een blog of nieuwsbrief en zorgen voor transparantie: duidelijk uitleggen wat je gaat doen en waarvoor je het geld gaat gebruiken. 
 
 
Het slijterijmeisje
Lees hier ook het interview dat MKB Servicedesk eerder hield met Petra de Boevere

Brengt ondernemers en investeerders bij elkaar
Knab Crowdfunding.jpg

Knab Crowdfunding

Knab Crowdfunding, brengt ondernemers en investeerders bij elkaar. Via het online platform kunnen Knab klanten investeren in bedrijven van ondernemers die op zoek zijn naar een snelle en gedegen financiering om hun groeiplannen te realiseren. Zo worden ondernemers in verbinding gebracht met ruim 100.000 potentiële investeerders die al vanaf € 100,- kunnen investeren. Ondernemers die op zoek zijn naar een groeifinanciering van € 50.000,- tot € 1.000.000 kunnen terecht bij Knab Crowdfunding. Om het crowdfundtraject succesvol te laten verlopen wordt de ondernemer begeleid door een professionele Crowdfund Coach.
Meer informatie

62 investeerders financieren espressomachine

Wilco Admiraal gebruikt crowdfunding om plan te bekostigen
Geld vinden voor je ambitieuze plannen, je kunt het op verschillende manieren proberen. Nieuw en hip is crowdfunding. Voor koffiekoning Wilco Admiraal...

Wat is MKB Crowdfunding?

Investeringsplatform alternatief voor start- of groeikapitaal
In samenwerking met Symbid heeft MKB Servicedesk een nieuw alternatief voor mkb'ers om start- of groeikapitaal op te halen: MKBCrowdfunding.nl....

Praat met ons mee op

MKB Servicedesk
Postadres
Postbus 40273
3504 AB Utrecht

Bezoekadres:
Reactorweg 9a
3542 AD Utrecht
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten