Termijn verstreken - Vacature Support Medewerker MKB Servicedesk / De Zaak (40u p/wk)

Maak jij makkelijk contact en ben je commercieel ingesteld?
MKB servicedesk en De Zaak vormen samen hét ondernemersplatform van Nederland. Via een online platform en een magazine helpen wij ondernemers verder, door het geven van antwoord op ondernemersvragen.
Belangrijk in deze functie is dat je makkelijk contact kan maken, zowel telefonisch, online als op bijvoorbeeld een beurs. Je bent commercieel ingesteld, resultaatgericht en komt overtuigend over. 
 

Wat ga je concreet doen?

In de functie van support medewerker (40u p/wk, mbo-4) ga je proactief in gesprek met ondernemers via de telefoon, mail, social media en op evenementen. Om:
  • hen uit te nodigen voor acties en evenementen
  • hen te laten deelnemen aan een onderzoek
  • de band met leden aan te sterken
 

Wat bieden we?

Een zelfstandige en uitdagende baan voor 40 uur per week bij het grootste ondernemersplatform van Nederland. Je komt te werken in een dynamische omgeving met jonge en gedreven professionals in Utrecht. Daar maak je deel uit van een vast team. De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met je functie.
 

Interesse?

Stuur je sollicitatie, voorzien van motivatie en CV naar werken@mkbservicedesk.nl, ter attentie van Caroline Koppes.
 

Wie zijn wij?

MKB Servicedesk en De Zaak zijn onderdeel van de Dutch Network Group, een snel groeiend bedrijf dat ondernemerschap stimuleert en ondersteunt met praktische en relevante oplossingen. Wij bieden de ondernemer de juiste oplossing op het moment dat de behoefte er is en brengen vraag en antwoord samen. Maandelijks bezoeken meer dan 350.000 ondernemers ons platform en hiermee zijn we de grootste business to business uitgeverij, gericht op het mkb. Samen met kennispartners (corporates en overheden) verzorgen we thematische contentmarketingcampagnes voor het mkb.
 
*De vacature waar je naar zoekt is niet meer vacant - of de reactietermijn is verstreken - en is daarom niet meer actief.

 

Praat met ons mee op

MKB Servicedesk
Postadres
Postbus 40273
3504 AB Utrecht

Bezoekadres:
Radonweg 7
3542 AN Utrecht
Tel: 088 652 00 50 (kennispartners, leveranciers en mediacontacten)

 
Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten