IMG_2844.JPG

RadioCafé XXL in extra lange zomereditie

MKB Radiocafé 16 juli 2015
Het is hoog zomer in het MKB RadioCafé. Daarom zetten we een tandje bij en presenteren een extra lange aflevering van deze ondernemerstalkshow. Bram Donkers ontvangt in deze XXL-editie weer heel wat gasten aan zijn overvolle stamtafel.
IMG_2777.JPG

Buitenlandse sausjes aan een happy stamtafel

MKB Radiocafé 9 juli
De Grand Départ heeft thuisstad Utrecht inmiddels verlaten, maar het wekelijkse MKB RadioCafé blijft nog even in Franse sferen. En we nemen de Tsjechische sferen ook gewoon mee. Bovendien we gaan ons sexy leiderschap opvijzelen, in deze overwegend vrouwelijke editie van dit ondernemerspraatprogramma.
IMG_2310.JPG

Coole ondernemersverhalen tijdens een hete zomerdag

MKB Radiocafé 2 juli 2015
MKB Radio is niet alleen het station van de hete hits uit heden en verleden, maar ook van de coole ondernemersverhalen. Bram Donkers presenteert ook in tropenrooster-opstelling hittegolfradio.
IMG_2287.JPG

RadioCafé zonder beurskoersen en zelfverklaarde goeroes

MKB RadioCafé 25 juni 2015
Het MKB RadioCafé onderscheidt zich ook deze week als het ondernemerspraatprogramma zonder beurskoersen, macro-economische verkenningen en zelfverklaarde goeroes, maar met uitsluitend authentieke ondernemers. MKB Radio draait helemaal om passie voor ondernemerschap.
IMG_2167.JPG

Ondernemers worden verder geholpen aan de stamtafel

MKB Radiocafé 18 juni 2015
In een frisse aflevering van het MKB RadioCafé komen zaken aan bod die de echte ondernemer verder helpen. Gastheer Bram Donkers doet als kleine zelfstandige zelf ook de dingen die hij het leukste vindt, maar soms hebben ondernemers wat structuur nodig om optimaal te presenteren. Aan de stamtafel verschijnen deze week mede-ondernemers die dat zetje kunnen geven.
IMG_2052.JPG

RadioCafé etaleert weer passievolle ondernemers

MKB Radiocafé 11 juni 2015
In een geheel vernieuwde editie van het MKB RadioCafé zit de stamtafel weer vol, met aan alle zijden ondernemers die gedreven worden door een of andere passie. De verhalen komen boven tafel en Bram Donkers zorgt dat ze geschikt zijn om uit te zenden.
radio5.jpg

Sollicteren, investeren en innoveren aan de stamtafel

MKB Radiocafé 4 juni 2015
Je hebt hem weer gevonden, het MKBRadiocafé! De talkshow die met een heerlijk schijnende zon voor doorgewinterde en startende ondernemers aan je wordt gepresenteerd. Vandaag ook tijd voor Jonge ondernemers, want Jordan Langenberg en Robert Leemans schuiven aan om te vertellen over hun Cooking Clip. Hiermee heb je nooit meer last van overkokende pannen en afgieten van de aardappelen is met de revolutionaire uitvinding een makkie.
IMG_1719.JPG

Vier vrouwelijke ondernemers over persoonlijke dromen

MKB Radiocafé 28 mei 2015
De enige echte ondernemerstalkshow gaat ook deze week weer door het leven onder de titel MKB RadioCafé. De stamtafel zit weer vol met sprankelende gasten, vol persoonlijke verhalen over hun eigen dromen. En bedrijfsvoering.
IMG_1716.JPG

RadioCafé op reis door ondernemersland

MKB Radiocafé 21 mei 2015
Het MKB RadioCafé, de wekelijkse talkshow voor en door ondernemers, presenteert deze week weer een volle stamtafel met een selectie van de mooiste verhalen. Presentator Bram Donkers neemt de luisteraars mee op reis door ondernemersland. De eerste gast, Bernard de Groot, neemt dat thema letterlijk: hij verbindt mensen met zijn avontuurlijke ondernemersreizen. Bernard de Groot legde zijn gedachtegoed vast in het boek ‘Meesterschap in Ondernemen’.
IMG_1645.JPG

Hemelvaartscafé met ondernemende avonturen

MKB Radiocafé 13 mei 2015
Bram Donkers presenteert een tintelfris MKB RadioCafé, de wekelijkse talkshow met louter ondernemers aan de stamtafel. Ook in deze Hemelvaarts-editie presenteren we een serie bijna ondenkbaar simpele verhalen, die hebben geleid tot ondernemende avonturen. Semi-live vanuit Utrecht, rechtstreeks naar jouw kloppende ondernemershart.
Getoond 1 tot 10 van 72. Er zijn meerdere pagina's.
 

Praat met ons mee op

MKB Servicedesk
Postadres
Postbus 40273
3504 AB Utrecht

Bezoekadres:
Reactorweg 9a
3542 AD Utrecht
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten