innovatie.jpg

Je personeel wil ook (online) vernieuwen

Nieuwe producten en/of diensten belangrijk speerpunt
Nieuwe producten en of diensten? Meer online verkopen? Je personeel is er voor! Shopping 2020 wilde wel eens weten hoe het personeel in diverse sectoren denkt over de toekomst van hun bedrijf. Van de ondervraagde medewerkers noemt 40 procent het richten op nieuwe producten en/of diensten een belangrijk speerpunt voor de toekomst van hun bedrijf.
E-mail_marketing.jpeg

E-mailmarketing nog steeds meest effectieve verkoopkanaal

7 van de 10 Nederlanders koopt via e-mail
E-mail mag dan niet meer 'hot' zijn, het is wel hét beste marketingkanaal om je klanten tot een aankoop te bewegen. Uit het Nationaal Email Onderzoek blijkt dat zeven van de tien Nederlanders tot een aankoop overgaat naar aanleiding van e-mail.
0dcf5d304a94944f68151e6b24bddc39.jpg

Woon jij in een gemeente met eTown Award?

Internet maakt wereldwijd ondernemen vanuit elke plaats mogelijk
Je zou denken dat wanneer er onderzoek wordt gedaan naar plaatsen in Nederland waar internet het beste wordt gebruikt, het bekende rijtje grote gemeenten eruit rolt. Niets is minder waar: het Noordhollandse Naarden kreeg ontving dit jaar de eTown Award.
tabletvierkant.jpg

Een op drie online shoppers koopt mobiel

Tablet meest gebruikte mobiele apparaat voor online aankopen
Nederland telt in het eerste half jaar van 2014 11,76 miljoen online kopers. Daarvan zijn er vier miljoen mobiele kopers, wat neerkomt op 34 procent van alle online kopers. Samen kochten zij in het eerste halfjaar voor ruim 6,5 miljard euro aan goederen en diensten online. Een stijging van 6 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.
iPhone6-34FR-SpGry_iPhone6plus-34FL-SpGry_Homescreen-PRINT.jpg

iPhone 6: Apple's nieuwste krachtpatser

Nieuwe processors maken iPhone sneller en zuiniger
Op 9 september presenteerde Apple twee nieuwe iPhones, de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Twee nieuwe krachtpatsers, zowel qua uiterlijk als inhoud. De belangrijkste kenmerken hebben wij voor je op een rijtje gezet.
Servers.jpg

Driekwart mkb beheert ICT zelf

Ondernemers besteden niet uit vanwege kosten, privacy en veiligheid
Het overgrote deel van de ondernemers in het mkb (74 procent) beheert zelf de kantoorautomatisering. Het ICT-beheer uitbesteden is voor de meesten geen optie vanwege de kosten, privacy en veiligheid.
google1.jpg

Google zet veilige https-websites hoger in ranking

Websites met https-protocol scoren vanaf nu beter in zoekmachine
Google heeft de criteria voor rangschikking van zoekresultaten aangepast. Beveiligde websites die beginnen met 'https' in de url komen vanaf nu automatisch hoger in de lijst te staan dan voorheen.
website1.jpg

Run op nieuwe domeinnaamextensies

4.000 nieuwe domeinen per maand
Elke maand worden er in ons land momenteel gemiddeld ruim 4.000 nieuwe domeinen met één van de begin dit jaar uitgekomen extensies geregistreerd. De verwachting is dat dat aantal flink zal toenemen wanneer de .shop, .online en .app extensies uitkomen.
Wifi_vk.gif

Innovatielessen van de grootvader van WiFi

Cees Links geeft tips tijdens Permanent Beta Dag
In 1988 verzon Cees Links samen met zijn partners het WiFi. Terwijl ze een hamburger aten bij de McDonald's, werd het idee voor een draadloos computernetwerk geboren. "Er moest nog heel wat gebeuren voordat het net zo normaal werd om naar het WiFi-wachtwoord te vragen als naar het toilet," vertelt Links.
vincent ariens.png

Maak van jouw bedrijf een Serendipity Machine

Interview met Vincent Ariëns van Seats2meet
Seats2meet (S2M) is een plek waar iedereen mag komen werken. Niet in ruil voor euro’s, maar voor kennis. Dit nieuwe model is razend populair en inmiddels draaien meer dan 70 locaties volgens het S2M-principe. Met de nieuwe app The Serendipity Machine kun jij het model ook in jouw koffiezaak, restaurant, winkel of kantoor toepassen.
Getoond 1 tot 10 van 103. Er zijn meerdere pagina's.
 

Praat met ons mee op

MKB Servicedesk
Postadres
Postbus 40273
3504 AB Utrecht

Bezoekadres:
Radonweg 7
3542 AN Utrecht
Tel: 088 652 00 50 (kennispartners, leveranciers en mediacontacten)

 
Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten