exportfinanciering.jpg

Hoe kom ik aan geld om te exporteren?

Nieuw: whitepaper Exportfinanciering
Om export mogelijk te maken heb je waarschijnlijk extra geld nodig. Maar waar is dit te vinden? In de crowd, bij de overheid of toch via de bank? In het nieuwe whitepaper Exportfinanciering belichten we de belangrijkste bronnen en vormen van exportfinanciering. Je leest hoe andere ondernemers het hebben aangepakt en je ontvangt praktische tips om tot passende financiering te komen.
1001.jpg

Ben jij de honderdste deelnemer?

Schrijf je nu in voor de MKB Export Award
Al bijna honderd ondernemers gingen je voor en schreven zich in voor de aanmoedigingsprijs voor ondernemers met internationale ambities. Ben jij de honderdste deelnemer? Schrijf je nu in en we zetten je in het zonnetje!
Talencursus.jpg

Oui, yes, nein of toch si...

MKB Export Award: maak nu kans op een talencursus
Wil jij zaken gaan doen in het buitenland? Dan is het onmisbaar om de taal en de cultuur goed te kennen. Mkb-ondernemers met internationale ambities opgelet: vanaf nu maak je bij deelname aan de MKB Export Award kans op een talencursus bij het taleninstituut Regina Coeli, de nonnen in Vught.
Europa vlag.jpg

Btw terugvragen uit EU-land

Vraag op tijd inloggegevens aan | Aangifte vóór 1 oktober
Als je btw wilt terugvragen uit een EU-land moet je voor 1 oktober je verzoek indienen via de belastingdienst. Om dat verzoek in te dienen heb je inloggegevens nodig. Zorg dat je deze op tijd aanvraagt.
MKB_WP_BTWbuitenland.jpg

Btw in het buitenland

Whitepaper btw en internationaal ondernemen
Hoe zit het met de administratieve rompslomp en waar moet je aan voldoen? Wanneer geldt welk tarief? Handel je binnen de Europese Unie (EU) of juist daarbuiten? Hoe zit het dan met al die verschillende btw-regels en waar moet je zijn voor hulp? In dit nieuwe whitepaper krijg je antwoord op de belangrijkste ondernemersvragen rondom btw en internationaal ondernemen.
pizza-inbox-too-1010282-m-1.jpg

Gouden tijden maaltijdbezorgers door WK

Forse omzetstijging door wedstrijd Nederland-Chili tijdens etenstijd
Ondernemers profiteren van het WK: maaltijdbezorgers meldden een topdrukte omdat Oranje precies tijdens etenstijd speelde. Door het vroege tijdstip besloten Oranjefans massaal om de maaltijd uit te besteden. Met als gevolg een flinke omzetstijging op de anders zo rustige maandag.
Nerina.jpeg

Stilte voor de storm...

Blog van Nerina Vilchez over handelsmissie Polen
Na een vlucht die korter duurde dan een treinreis van Utrecht naar Maastricht zijn we in Warschau. Klaar om te ontdekken wat Polen te bieden heeft aan Nederlandse ondernemers en welke kansen de deelnemers aan de handelsmissie hier zien.
Nerina.jpeg

Even op losse schroeven...

Blog van Nerina Vilchez over handelsmissie Polen
Hoewel heel Nederland in gedachten in Brazilië zit, zit ik al de hele week in Polen. Maandag vertrekken collega’s Willem, Raoul en ik naar Warschau voor de handelsmissie en ik heb de eervolle taak gekregen daar verslag van te doen. Het is de eerste keer dat we meegaan op zo'n missie en dat betekent dat we veel hebben moeten regelen en plannen. Er was geen vastomlijnd draaiboek voor onze rol daar, dus we hebben zelf het wiel uit moeten vinden.
haventurkije.jpg

Het is weer ‘business as usual’ in Turkije

Economische missie succesvol verlopen
De economische missie naar Turkije met minister Lilianne Ploumen is succesvol verlopen. Onze correspondent in Turkije, Marc Guillet, vertelt na afloop van de missie in MKB RadioCafé over de hoogtepunten.
MKB Export Award.jpg

Win jij de MKB Export Award 2014?

Schrijf je nu in!
Heb jij internationale ambities? Schrijf je nu in voor de tweede editie van de MKB Export Award. De winnaar van de exportprijs krijgt 30.000 euro tegoed op transportkosten en een Zakenpartnerscan ter waarde van 500 euro. Als dat geen enorme duw in de rug is om internationale ambities waar te maken?!
Getoond 1 tot 10 van 57. Er zijn meerdere pagina's.
 

Praat met ons mee op

MKB Servicedesk
Postadres
Postbus 40273
3504 AB Utrecht

Bezoekadres:
Radonweg 7
3542 AN Utrecht
Tel: 088 652 00 22 (voor ondernemersvragen)
Tel: 030 230 79 00 (kennispartners, leveranciers en mediacontacten)

 
Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten