Untitled design (15).jpg

Hetzelfde bedrijf, twee compleet verschillende waarderingen

Column Rob Beeren | Diligence
Laatst weer eens meegemaakt hoe de visies van koper en verkoper op de waarde van een bedrijf totaal uit elkaar kunnen liggen. En het gekke is: beiden hebben gelijk! Vanuit hun eigen perspectief weliswaar, maar dat maakt nu eenmaal dat er altijd discussie zal zijn over de waardering.
Online werkplek - Workspace 365 - MkB Servicedesk.jpg

Vier voordelen van online werkplekken

Column Mark Grasmayer | New Day at Work
Helaas zie ik dat veel mkb’ers een aantal kansen om slimmer en efficiënter mobiel te werken nog onbenut laten. Werkgevers beperken het mobiel werken tot het openen van werkmail op mobiele apparaten. En hoewel je tijd bespaart door tijdens de lunch mails te beantwoorden, is dit zonde van al de mogelijkheden van online werkplekken. In deze column zal ik daarom ingaan op de voordelen, zodat ook jij alles uit jouw online werkplek haalt.
Marianne.jpg

Telefonische Communicatie moet zijn als een bikini

Column Marianne van de Water | Quorum Preliminary Sales
Strak, het essentiële omvattend en aandacht trekkend! Zo, is dat even een zonnige binnenkomer! Ik schoot hardop in de lach toen ik deze tekst onder ogen kreeg. Kan ik hierover wel een column schrijven?
alexklein_300x300.jpg

Geen klanten, geen bedrijf!

Column | Alex Klein
Het is van existentieel belang dat iedereen in de organisatie begrijpt wat de reden is dat klanten juist voor jouw diensten of producten kiezen.
shutterstock_391460779.jpg

Leren stopt niet met school

Column Ralph Karseboom
Heb je een diploma? Dat is geweldig, maar het is niet het enige wat je nodig hebt om te slagen in het bedrijfsleven en om financieel te slagen. Helaas leren onze scholen heel weinig over financiën, hoe je financiële vrijheid kunt verkrijgen en hoe je een eigen zaak kan beginnen. En het probleem is dat mensen denken dat ze geen onderwijs meer nodig hebben nadat ze de school hebben verlaten. Grote fout! Ik vertel je hier direct waarom dit een grote fout is.
shutterstock_228743818 (1).jpg

Timing

Column Victor van Kommer | Directeur Tax Services IBFD en Bijzonder hoogleraar Tax Policy Utrecht School of Economics
Onderhandelingsstress rondom het binnenhof. Acht politici proberen onder leiding van een bekwame vakvrouw tot een vergelijk te komen. Alle gesprekken vinden plaats achter gesloten deuren en zo willen ze het ook houden. Een broedende kip moet men immers niet storen. Men heeft geleerd van het verleden en men wil geen vijfde partij aan de tafel die de media of de kiezers vertegenwoordigt. Met elkaar zullen ze het druk genoeg hebben.
shutterstock_507790282.jpg

Spaarders zijn verliezers

Column Ralph Karseboom
Als sparen jouw enigste vorm van investeren is, heb je de weg geopend naar een grote fout. Verander snel je koers, hier is waarom:
shutterstock_512505718.jpg

Kleed je bedrijf aan

Column Peter Hofman
De laatste jaren is er veel veranderd met betrekking tot nieuwe kleding aanschaffen. Mensen kiezen er steeds vaker voor om van achter hun computer te bestellen in plaats van een dag door de stad te slenteren en met zware kledingtassen te sjouwen. Ook in het bedrijfsleven speelt online bedrijfskleding bestellen een steeds grotere rol. Maar wat zijn nou de voor- en nadelen? Is het een slim idee om voor je bedrijf online bedrijfskleding te bestellen?
Image-1.jpg

Een gaaf land!

Column Dirk Janssen | Ambassadeur in Panama
‘Hahaha kijk nou, hij botst er bijna op!’ Ik sta naast drie oer-Hollandse scheepsbouwers die vol ongeloof kijken hoe twee sleepboten tergend langzaam een mammoettanker door de sluizen van het nieuwe Panamakanaal trekken. Het gaat met horten en stoten.
shutterstock_417005893.jpg

Pas je aan - of verlies!

Column Ralph Karseboom
Het leven is in constante evolutie. Bedrijven veranderen, markten veranderen, maar helaas veranderen de meeste mensen niet. En dat is waar het probleem begint. De enige oplossing hiervoor is om je leven aan te passen. Werf meer vaardigheden en kennis. Als je dat niet doet... dan verlies je!
Getoond 1 tot 10 van 720. Er zijn meerdere pagina's.

Actueel in Columns

 

Praat met ons mee op

MKB Servicedesk
Postadres
Postbus 40273
3504 AB Utrecht

Bezoekadres:
Reactorweg 9a
3542 AD Utrecht
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten