Hoe je als succesvolle ondernemer eenzaam kunt zijn

Vlog Nanette van Wezel | Succesvol ondernemerschap
hoe-als-succesvolle-ondernemer-eenzaam-201014172353.png
Bart.jpg

De Trolley in Arnhem

Column Bart Groothuis | Klantbinding
Pas geleden was ik voor zaken in Arnhem. Meestal doe ik zoiets met de auto, maar omdat die voor een onderhoudsbeurt bij de garage was, nam ik deze keer het openbaar vervoer. Eerst met de trein naar Arnhem en daarna verder met de Trolley.
Josette-Dijkhuizen.jpg

Ondernemen in oorlogsgebied

Column | Josette Dijkhuizen
Ook in tijden van oorlog en onzekerheid gaat ondernemerschap door. Tamara Myatt (American University of Afghanistan) woonde in Afghanistan en interviewde diverse vrouwelijke ondernemers gedurende langere tijd over ondernemen in oorlogsgebied.
Marianne.jpg

De kracht van de telefoonstem – en hoe je dit kunt inzetten

Column | Marianne van de Water
Al snel heeft iemand een beeld van je. Ook aan de telefoon. Dat komt door je stem. Veel stemmen geven meteen een beeld, zonder dat je weet of het wel klopt. Men oordeelt in minder dan een seconde. Een stem met een plat accent – boers. Een geaffecteerde stem – arrogant. Een jonge stem – onervaren. Een zachte stem – doetje. Een kattige stem – bitchy. Een bibberstem – oud. Zo vorm je je onbewust een beeld van je gesprekspartner. Dat kan soms handig zijn, maar soms ook niet...
fraude.jpeg

Claims kritisch beoordeeld door toename verzekeringsfraude

Column De Advocatenwijzer
Als ondernemer heb je je bedrijf goed verzekerd. Maar met een goede verzekering ben je nog niet automatisch verzekerd van toewijzing van een schadeclaim, ook al heb je al die jaren trouw je premie betaald. Door een enorme toename van verzekeringsfraude, worden de claims kritischer dan ooit behandeld.
Willem Balfoort.jpeg

De (on)zin van disclaimers

Column advocaat Willem Balfoort
Toen ik vanmorgen een pakje sesamzaad openmaakte, trof ik op de verpakking een opmerkelijke zin aan: “This in no way affects your statutory rights”. Waar dacht de fabrikant in vredesnaam aan toen hij deze zin op de verpakking liet opnemen? Waarom deze vreemde disclaimer?
Martijn.jpg

Push-starters en over-achievers

Column Martijn Laar en Jacques Peeters | Rabobank Utrecht
De wetenschap herkent vele typen starters, en allemaal beginnen ze om andere redenen een onderneming. Inzicht in jouw ondernemerstype en innerlijke drijfveren helpt bij het maken van een vliegende start.
Bart.jpg

Assumption is the mother of all fuck-ups

Column Bart Groothuis | Geen aannames
Kijk voor je verder leest eerst eens naar onderstaand filmpje….
PatrickvGerwen.jpeg

Duidelijkheid over derivaten

Column Patrick van Gerwen | Cadension
Er zijn positieve ontwikkelingen voor mkb’ers met problemen met rentederivaten. De eerste spelregels zijn vastgesteld. Minister Dijsselbloem van Financiën stuurde een brief naar de Tweede Kamer waarin hij meer duidelijkheid geeft over de manier waarop de banken bezig zijn met rentederivaten.
Marc.jpg

Handel, altijd en overal

Column Marc Guillet | Turkije veroveren
Clichés over Turken en Turkije zijn zo oud als de verovering van het christelijke Constantinopel door de Turkse moslims onder leiding van sultan Mehmet de Veroveraar in 1453. En die stereotypen zijn in de eeuwen daarna veelvuldig aangescherpt doordat de Turken twee maal hebben geprobeerd Wenen, het symbool van christelijk Europa, te veroveren.
Getoond 1 tot 10 van 534. Er zijn meerdere pagina's.
 

Praat met ons mee op

MKB Servicedesk
Postadres
Postbus 40273
3504 AB Utrecht

Bezoekadres:
Radonweg 7
3542 AN Utrecht
Tel: 088 652 00 22 (voor ondernemersvragen)
Tel: 030 230 79 00 (kennispartners, leveranciers en mediacontacten)

 
Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten