Domingo Karsten.jpg

5 tips voor startups om betaalbare kantoorruimte te vinden

Column Domingo Karsten | Voor ondernemers die willen groeien
Vorig jaar startten er ruim 145.000 nieuwe bedrijven. De gedreven ondernemers hebben allemaal dezelfde droom; een eigen bedrijf succesvol maken. Dan moet je natuurlijk ergens beginnen. Bij een geschikte kantoorruimte bijvoorbeeld. 5 tips om betaalbare kantoorruimte te vinden.
Bas.gif

‘Gevaarlijk: medewerkers en hun consumentenprogramma’s’

Column Bas Leenders | De gevaren van schaduw-ICT
Toepassingen die voor consumenten al lang beschikbaar zijn, worden bij grote bedrijven vanwege het strikte ICT-beleid vaak buiten de deur gehouden. Gevolg: Het gebeurt stiekem, ook wel ‘schaduw-ICT’. Medewerkers gebruiken dan de consumenten-versies van hun favoriete toepassingen voor hun werk. Ook kleine ondernemers gebruiken vaak allerlei online toepassingen die eigenlijk voor consumenten bedoeld zijn.
Arjen-Paardekooper.jpg

Hoe kom ik los van mede-aandeelhouders?

Column Arjen Paardekooper
Wat kun je doen als je een geschil hebt met (een van) je mede-aandeelhouders? Onze columnist en jurist Arjen Paardekooper duikt het wetboek in. Hij geeft je tips om een geschil te beslechten.
Josette-dijkhuizen1.jpg

Sta je er alleen voor als ondernemer?

Column Josette Dijkhuizen | Eenzaamheid
Ondernemers kiezen voor ondernemerschap voornamelijk vanwege de autonomie en vrijheid. Dat klinkt als een prachtige optie. De keerzijde van het zelfstandige bestaan is dat de ondernemer alleen voor bepaalde keuzen staat.
82db1dbadef915e1036ecf1d75f5bdcf.jpg

'Opsokkelen'

Column Bart Groothus | Slimme marketing
Tijdens mijn trainingen merk ik dat veel mensen het begrip ‘Opsokkelen’ niet alleen niet kennen, maar ‘het opsokkelen’ ook niet toepassen. Ik zal het even uitleggen.
Marianne.jpg

De gunfactor in de strijd bij klantenwerving

Column Marianne van de Water | Acquisitie is leuk
Wat is het toch jammer dat ik zo vaak hoor: ‘gadverdamme, koude acquisitie’. En dat terwijl ik er zó enthousiast over ben. Mijn doel is om in heel Nederland alle (startende) ondernemers en accountmanagers met andere ogen te laten kijken naar telefonische acquisitie. Acquisitie is namelijk leuk en is een prima tool om klanten mee te werven.
David.gif

Software, hardware, beheer… Investeer jij in de juiste dingen?

Column David Saris | Steek geld in je échte business
Mexx, Blockbuster en Kodak hebben één ding gemeen: ze zijn groot, gevestigd en… failliet. Traditionele businessmodellen verliezen kracht. Verander je als ondernemer niet snel genoeg, dan overleef je niet. Mooie voorbeelden van bedrijven met nieuwe businessmodellen zijn bijvoorbeeld Netflix, Uber en Spotify. Zij durven te investeren in technologie en vooral: doen iets nieuws en creeëren daarmee businesswaarde. Investeer jij wel in de juiste dingen?
Minou_03(vk)1.jpg

Waarom je niet kunt vertrouwen op ambtelijke toezeggingen

Column Minou Woestenenk | Zorg voor een officiële bevestiging
Ken je dat? Je belt of mailt een ambtenaar met de vraag of je je bedrijf ergens mag vestigen, of dat je iets mag bouwen. Je krijgt een telefoontje, e-mail of brief van die ambtenaar terug en die zegt: "Gaat uw gang, ik heb het nagekeken en ja, u mag uw bedrijf hier op deze plek vestigen / ja, u mag bouwen!"
Arjen-Paardekooper.jpg

Een geschil met je aandeelhouder: wat te doen?

Column Arjen Paardekooper
Veel ondernemingen hebben meerdere aandeelhouders. Soms is de koek op, of verschillen aandeelhouders van mening over de te volgen koers, of ontstaat er een discussie over winst- of verliesverdeling, die leidt tot een onoverbrugbaar verschil. Hoe los je dit op?
Emiel-round-extra.gif

In 5 stappen naar een lege mailbox

Slimme tips voor jouw digitale postvak | Column Emiel Bekke van G-Company
E-mail is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Het gemak waarmee we even snel een bericht naar alle collega’s of klanten kunnen sturen is natuurlijk een verademing. Maar het heeft ook een keerzijde. Vraag een willekeurige ondernemer naar de inhoud van zijn of haar mailbox en je krijgt het antwoord dat deze bomvol zit met ongelezen berichten, nog uit te voeren acties, reminders, etc. Vijftig of zelfs honderd mails in je inbox? Het is geen uitzondering meer, met een behoorlijke werkdruk tot gevolg. Tijd om in te grijpen.
Getoond 1 tot 10 van 581. Er zijn meerdere pagina's.
 

Praat met ons mee op

MKB Servicedesk
Postadres
Postbus 40273
3504 AB Utrecht

Bezoekadres:
Radonweg 7
3542 AN Utrecht
Tel: 088 652 00 50 (kennispartners, leveranciers en mediacontacten)

 
Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten