LindaKrijns.png

Maak van je site meer dan een verkoopbrochure

Column Linda Krijns | 3 tips voor een goede website
Iedere ondernemer die ik spreek wil eigenlijk hetzelfde: hoger in Google, meer bezoekers op de website en meer verkoop door diezelfde website. Als ik dan hun site bezoek, blijkt de praktijk vaak heel anders. Veel websites zijn namelijk veredelde verkoopbrochures waar het eigen aanbod centraal staat, niet de klant. Daarom 3 tips hoe je die saaie digitale brochure geleidelijk ombuigt naar een echte marketingmotor.
Bart.jpg

Auditieve illusie

Column Bart Groothuis | Geloof niet alles dat je hoort
Ben jij bekend met een Shepard toon? Je hoort een alsmaar dalende of stijgende toon. Tenminste, zo klinkt het, wat een toon kan natuurlijk niet alsmaar blijven dalen. Je moet dus niet alles geloven wat je oren horen. Wat je namelijk hoort is een akoestische illusie die te vergelijken is met een bekende optische illusie van M.C. Escher, de dalende/stijgende trap.
maartenmenger.jpg

Ontbinding arbeidsovereenkomst is lastiger sinds Wwz

Column Maarten Menger | Waar let de rechter op?
Sinds 1 juli 2015 is de Wet Werk en Zekerheid (Wwz) van kracht. De Wwz heeft het arbeidsrecht ingrijpend veranderd. Eén van de gevolgen is dat het lastiger is om een arbeidsovereenkomst te ontbinden. De rechter mag nu alleen nog maar ontbinden als aan alle wettelijke voorwaarden is voldaan. In deze column zal ik een recente uitspraak bespreken.
Josette-dijkhuizen1.jpg

Stress? Nee joh, geen last van…

Column Josette Dijkhuizen | 2 oplossingen voor stress
Stress wordt onderbelicht bij ondernemers, maar zou meer aandacht moeten krijgen. We weten uit onderzoek dat hoge stress namelijk leidt tot minder succes. Gelukkig zijn er methoden om stress onder controle te houden. Een aantal tips.
PatrickvGerwen.jpeg

Herbeoordeling renteswap is pas het begin

Column Patrick van Gerwen | Fouten van de bank
Talloze ondernemers hebben afgelopen maanden een bericht van de bank ontvangen over de herbeoordeling van hun rentederivaten. Dat is het concrete resultaat van de druk die toezichthouder AFM op de banken heeft gezet om deze problemen op te lossen. Voor het eind van dit jaar moeten banken oplossingen aanbieden aan klanten waar fouten zijn geconstateerd. Dat is goed nieuws.
Marianne.jpg

Wat is nu precies cold calling of koude acquisitie?

Column Marianne van de Water | Nieuwe business
Wel, volgens Wikipedia het volgende: cold calling is een Engelse term die binnen de marketing, meer in het bijzonder de persoonlijke verkoop, refereert aan het benaderen van personen die nog geen relatie met de onderneming hebben.
Foto5.JPG

Rotterdamse startup passeert huisarts

Column Sofie van der Meer | Consument kan meer zelf doen
De Rotterdamse startup Openlab bracht deze maand z’n SOA-test op de markt. Het is een test om zelf thuis aan de slag te gaan met het opsporen van seksueel overdraagbare aandoeningen. En dit helemaal anoniem en even betrouwbaar als GGD en huisarts, zo claimen ze. Door zelfafname en laboratoriumanalyse wordt de huisarts gepasseerd en blijft de anonimiteit gegarandeerd.
Marc.jpg

Zwaar weer op komst voor Turkse economie

Column van Marc Guillet | 'Leuk geprobeerd al die peptalk'
Hoe stelliger iemand ontkent dat er een probleem is, hoe minder ik hem/haar geloof. Dat gebeurde een paar dagen geleden toen de Turkse minister van Economische Zaken, Nihat Zeybekci, een soort bezweringsformule uitsprak. “Sommigen beweren dat we afstevenen op een economische crisis. Maar er komt geen crisis. In godsnaam, vertrouw me op mijn woord”, zo beklemtoonde hij.
Bart.jpg

Doe je echte beloftes aan je klanten? Of doe je Rutte-beloftes?

Column Bart Groothuis | Politici, wie gelooft ze nog?
Onze premier Mark Rutte breekt zijn beloftes net zo makkelijk als hij ze maakt. Zijn belofte dat er ‘geen-cent-meer-naar-de-Grieken gaat’, blijkt niets waard want: ‘Tja, de omstandigheden zijn veranderd’.
Willem Overbosch 06.jpg

Universiteit en mkb: ga samen de grens over!

Column Willem Overbosch | Internationaal ondernemen begint bij universiteiten
Waar zijn die ondernemers die dromen over een lancering in China of het uitbesteden van productie? Waarom doen jullie niet mee aan een Research Project van de universiteit? Samenwerken met de studenten zou heel voordelig kunnen zijn.
Getoond 1 tot 10 van 613. Er zijn meerdere pagina's.
 

Praat met ons mee op

MKB Servicedesk
Postadres
Postbus 40273
3504 AB Utrecht

Bezoekadres:
Radonweg 7
3542 AN Utrecht
Tel: 088 652 00 50 (kennispartners, leveranciers en mediacontacten)

 
Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten