Nieky van Vlerken

WinxHR

Aangenaam: ik ben Nieky van Vlerken en ben eigenaar van WinxHR. Vanaf 1998 ben ik werkzaam in het HR-vak. En sinds een jaar of 11 werkzaam als P&O-adviseur voor het MKB. Mijn doel: het ontzorgen van MKB-ondernemers op het gebied van personeelszaken, zodat zij al hun energie in het ondernemen kunnen stoppen.

Dit heeft altijd tot mooie resultaten geleid en ik heb in die jaren al een behoorlijk trackrecord opgebouwd. Mijn ervaring strekt zich uit over diverse branches met eventueel bijbehorende CAO’s. Van grote supermarkten tot metaalbedrijven, van relatief grote ICT-organisaties tot en met een kleine antiekrestaurateur die een rotte appel in dienst had waar hij van af wilde. Ook internationaal heb ik ervaring, waaronder bij een HR-project in Afrika. Ondernemers helpen geeft voldoening. 

Ondernemers ervaren mij als oprecht betrokken, proactief, creatief in oplossingen, professioneel, flexibel (geen negen tot vijf) en daadkrachtig.

Zes jaar lang heb ik onder andere gewerkt in de Accountancy, waarbij ik als HR-professional de MKB-ondernemers heb geholpen, ook in de avond als het nodig was. Ontslag, reorganisatie, lastige verzuimkwesties, ik heb met zo ongeveer alle personeelsproblemen wel te maken gehad. En ze opgelost.

In 2009 was ik Winnaar van de GIBO Adviesprijs vanwege de proces/- en inhoudelijke begeleiding aanvraag Werktijdverkorting en deeltijd WW-1 en -2 bij ondernemers.

Onder de bedrijfsnaam WinxHR sla ik sinds 2015 mijn vleugels uit als eigen ondernemer. Om andere ondernemers te helpen....om doelen te bereiken....Dat is mijn passie.

Neem anders eens een kijkje op mijn website: www.winxhr.nl

Fijne dag, Nieky

Meer informatie over Nieky op
Recente artikelen door Nieky van Vlerken
 
WinxHR
Nieky van Vlerken
Deel je profiel

Maak een account aan op MKB Servicedesk.

De afgelopen week maakten 200 ondernemers een account aan.

Staat jouw profiel al online?

Ben jij één van de 63.053 ondernemers met een account?

 

Praat met ons mee op

MKB Servicedesk
Postadres
Postbus 40273
3504 AB Utrecht

Bezoekadres:
Reactorweg 9a
3542 AD Utrecht
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten