466101_20161383.jpg

Projecten

Voor overheden en semi-overheden en non-profit organisaties

Naast de website www.mkbservicedesk.nl beantwoordt MKB Servicedesk ook ondernemersvragen voor derden. Dit doen wij middels telefonische vraagbeantwoording, een hoogwaardig CMS en het ontwikkelen en beheren van een website. Onderstaand zie je een aantal van deze projecten.

Wil je meer weten over deze dienstverlening? Neem dan contact op met sales@mkbservicedesk.nl.

Schermafbeelding 2010-04-12 om 20.21.01.png

Ondernemerskredietdesk.nl

Website, backoffice, redactie
De ondernemerskredietdesk is informatiepunt voor problemen en vragen bij kredietverlening. De desk is een initiatief van MKB-Nederland, VNO NCW en de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB). Het meldpunt registreert en analyseert klachten van ondernemers over financiering door banken. De MKB Servicedesk heeft de huisstijl ontwikkeld en de website gemaakt. Het volledige proces van webredactie, klachtregistratie tot vraagbeantwoording wordt als dienst geleverd. Naast deze operationele ondersteuning biedt de MKB Servicedesk de opdrachtgever uitgebreide managementrapportages. Voor meer informatie: www.mkbkredietdesk.nl
MMM_1pos_colour_rgb.jpg

Meer met minder

Backoffice, rapportage

Opdrachtgever Energiecentrum MKB is partner in het Convenant Meer met Minder. Meer Met Minder is het nationale programma voor energiebesparing in de bestaande bouw. MKB Servicedesk beantwoordt telefonisch en per mail de vragen van aanbieders (zoals installateurs en bouwondernemers) over Meer Met Minder en de diverse subsidieregelingen voor onder andere glas en isolatie. 

Meer informatie via meermetminder.nl

 

Praat met ons mee op

MKB Servicedesk
Postadres
Postbus 40273
3504 AB Utrecht

Bezoekadres:
Reactorweg 9a
3542 AD Utrecht
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten