Starters desk

Praktische informatie over het starten van je bedrijf
Sponsored by
<span style='color:#ffffff'>Praktische informatie over het starten van je bedrijf </span><style type='text/css'>h1, .deskHeader { color: #fff;  } </style>
Strand3.jpg

Ondernemen met een zomers tintje

Hoe bevalt het de ondernemers aan zee?
MKB Servicedesk redacteuren Claartje Vogel en Romy Donk trokken er samen met social media-specialist Tessa Witte op uit met de MKBuzz om ondernemers in Zandvoort te interviewen. Hoe is het om te ondernemen aan het strand?
raoul.jpg

Realiseer jouw droom

The Next Entrepreneur op radio FunX
Raoul Wijnberg is vanuit MKB Servicedesk verantwoordelijk voor de campagne The Next Entrepreneur. "Nederlanders zitten vol mooie ondernemersideeën," vertelt hij. "Helaas bestaat 70 procent van de startende bedrijven over 5 jaar niet meer." Met TNE helpen de betrokken partijen beginnende ondernemers om succesvol te starten.
Fly Aeolus.jpg

Delen maakt privévliegen toegankelijker

Fly Aeolus: privévluchten voor top van mkb
Even op en neer vliegen naar Glasgow of Zürich is niet langer voorbehouden aan de rijken. Stefaan Ghijs (33) biedt met zijn bedrijf Fly Aeolus vluchten aan in privévliegtuigen en concurreert hiermee met businessclass-vluchten. Hij bezit geen enkel vliegtuig en heeft ook geen vliegbrevet.

Ondernemen aan zee

Zilt at Sea speelt slim in op behoefte van klanten
ondernemen-aan-zee-24714143636.png
Starten1.jpg

E-book Eerste hulp bij Starten

Succesvol een bedrijf beginnen
Ondernemerschap wint aan populariteit en het aantal starters groeit als nooit tevoren. Maar van alle nieuwe bedrijven die jaarlijks ontstaan, is zo’n 70 procent na vijf jaar alweer verdwenen. Omdat een goed begin juist voor ondernemers het halve werk is, hebben MKB-Nederland en Rabobank Nederland samen de uitgave Eerste Hulp bij Starten uitgebracht: een praktisch handboek om de start van je bedrijf succesvol te maken.
Arnoud.jpg

‘Ondernemen is verslavend’

De start van Arnoud van Gemeren, Contact Media
Alle lichten stonden op groen toen Arnoud van Gemeren, oprichter en eigenaar van redactiebureau Contact Media, zijn eenmansactiviteiten voortzette in een bv met personeel. De start nam evenwel de nodige uitdagingen met zich mee: sturen op cashflow, omgang met personeel en de belastingdruk. “Denk goed na over je motieven en je drive.”
Checklists.jpg

Het advies dat geen starter wil horen

Lessen van Amerikaanse technologie-­entrepreneur Marc Andreessen
Het volgen van je passie is vaak een argument om voor jezelf te beginnen. Als je doet waar je blij van wordt, is de kans immers groter dat je het goed doet. Mocht je toch falen, dan zal je geen berouw hebben. Je hebt immers je hart gevolgd.
marketingplan.jpg

10x effect met low-budget marketing

Moeite met neerzetten van een merk? Geen reden om niet te starten
Waarom starten? Omdat het neerzetten van een merk nog nooit zo makkelijk was. Je hebt geen bergen geld nodig, geen duur gereedschap en ook geen diepgaande kennis. Lef en handigheid volstaan. Tien tips om snel meters te maken.
beste-vijf1.jpg

8 ‘andere’ argumenten om te starten

Ondernemen is méér dan doen wat je leuk vindt
Eigen baas zijn, doen wat je leuk vindt en geld zijn veelgehoorde motieven om te starten. Maar er zijn meer redenen om ??ondernemer te worden. Acht argumenten waar je misschien nog niet eerder aan dacht.
Getoond 1 tot 10 van 124
Er zijn meerdere pagina's.

Praat met ons mee op

MKB Servicedesk
Postadres
Postbus 40273
3504 AB Utrecht

Bezoekadres:
Radonweg 7
3542 AN Utrecht
Tel: 088 652 00 22 (voor ondernemersvragen)
Tel: 030 230 79 00 (kennispartners, leveranciers en mediacontacten)

 
Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten