Starters desk

Praktische informatie over het starten van je bedrijf
Sponsored by
<span style='color:#ffffff'>Praktische informatie over het starten van je bedrijf </span><style type='text/css'>h1, .deskHeader { color: #fff;  } </style>
TNE14afb3.jpeg

Starters met grote plannen

Verslag eerste masterclass The Next Entrepreneur
Startende ondernemers met grote toekomstplannen kunnen zich ook dit jaar weer inschrijven voor de verkiezing van The Next Entrepreneur. De deelnemers maken niet alleen kans op 12.500 euro, maar doorlopen ook een kennistraject dat hen helpt zichzelf nog succesvoller in de markt te zetten. In het kader van dit traject werd deze week de eerste masterclass van The Next Entrepreneur 2014 gehouden in de Rabobank in Arnhem.
TNE14afb3.jpeg

Masterclass The Next Entrepreneur

Intro voor starters
Startende ondernemers zijn belangrijk voor het ondernemerschap en de economie in Nederland. Zij zorgen voor innovatie en vernieuwing, ze zijn de toekomst van het bedrijfsleven. Om startende ondernemers te ondersteunen en hun kansen te vergroten organiseert de Rabobank op donderdag 2 oktober de Masterclass The Next Entrepreneur.
ZZP11.jpg

Eenmanszaak

Wat is een eenmanszaak?
Een eenmanszaak is een gerechtsvorm voor een bedrijf. Het geeft in principe aan wie er verantwoordelijk en aansprakelijk is voor het bedrijf.
bv11.jpg

BV oprichten

Een BV oprichten, wat is een BV precies?
Een BV staat voor besloten vennootschap. Het is een bedrijf/rechtsvorm waarvan het kapitaal verdeeld is in aandelen. De aandelen staan op naam en zijn niet zonder toestemming van andere aandeelhouders te verkopen, vandaar de benaming besloten vennootschap.
TNEcolumn.png

Masterclass startende ondernemers

Hulp voor starters
Op donderdag 9 oktober van 16 tot 18.30 uur organiseren Rabobank en MKB Nederland (samen met Staedion en Young Startup) in De Rokerij aan de Scheveningse Haven een nieuw Rabo Starters Event met daarin een masterclass in het kader van The Next Entrepreneur.
pop bedrijf positief deal.jpg

Masterclass The Next Entrepreneur

Een avond vol nieuwe inzichten en inspiratie
Ondernemer Willem Overbosch neemt je mee in het gesprek over onder andere trends, marketing en social media. Na de masterclass is er mogelijkheid om na te praten en te netwerken met een borrel.
startcrowdfunding.png

Start Crowdfunding!

Gratis voorlichting tijdens Nationale Crowdfunding Week
Crowdfunding is de snelst groeiende vorm van financieren en investeren in Nederland. Als de huidige groei doorzet, wordt in 2015 op deze manier al meer dan 100 miljoen euro aan bedrijfsfinanciering vergaard. Wil je ook aan de slag met crowdfunding of er gewoon meer over weten? Kom naar een van de voorlichtingsbijeenkomsten!

Wat is het belangrijkste bij presenteren?

Presenteren voor startende ondernemers
Schermafbeelding 2014-09-15 om 09.39.01.png
180.jpg

Maak jouw horecagelegenheid zo veilig mogelijk

3 tips om je hotel, restaurant of café veilig te maken
Er kleven veel veiligheidsrisico’s aan ondernemen in de horeca. Er is regelmatig sprake van geweld in de kroeg of een overval. Heb jij je zaken goed geregeld en ben je goed voorbereid op eventuele noodsituaties?
FailFast.jpg

The Lean Startup Machine

Hulp voor ondernemers bij opstarten bedrijf
The Lean Startup Machine komt dit jaar naar Amsterdam. Het is een event om startende ondernemers te helpen om hun nieuwe bedrijf van de grond te krijgen.
Getoond 1 tot 10 van 140
Er zijn meerdere pagina's.

Praat met ons mee op

MKB Servicedesk
Postadres
Postbus 40273
3504 AB Utrecht

Bezoekadres:
Radonweg 7
3542 AN Utrecht
Tel: 088 652 00 22 (voor ondernemersvragen)
Tel: 030 230 79 00 (kennispartners, leveranciers en mediacontacten)

 
Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten