Starters desk

Praktische informatie over het starten van je bedrijf
Sponsored by
<span style='color:#ffffff'>Praktische informatie over het starten van je bedrijf </span><style type='text/css'>h1, .deskHeader { color: #fff;  } </style>
8265180385_1fe8810f90_z.jpg

Belastingaangifte doen

Hoe doe ik mijn belastingaangifte?
Elk jaar komt die herkenbare blauwe brief weer binnen van de Belastingdienst. Je wil de envelop niet openmaken, maar je weet dat het moet. Het is weer tijd voor de belastingaangifte.
foto 1.JPG

Verliefd op hun yogaschool

Interview met Sijbrand Maal en Johan Noorloos | De Nieuwe Yogaschool
Na jaren yogales te hebben gegeven in een zaaltje dat bij een sportschool hoorde, vond Johan Noorloos het tijd voor een eigen plek. Hij droomde van een yogaschool waar niet alleen les werd gegeven, maar waar mensen zich ook thuis konden voelen. Samen met Sijbrand Maal, Mariken Hogenhout en Egbert Mulder opende hij eind 2013 De Nieuwe Yogaschool in de Amsterdamse Jordaan. In het gebouw dat ooit een openbare armenschool was, wordt nu 100 uur per week yogales gegeven.
WLANL_-_mystic_mabel_-_KvK_(1).jpg

Houd via de KvK je concurrentie in de gaten

Wie zit waar en hoe doen ze het?
Wil jij een nieuwe onderneming starten? Je kunt via de Kamer van Koophandel onderzoek doen naar je concurrentie. Waar zitten je concurrenten volgens de KvK en hoe goed doen ze het?
pop bedrijf down negatief daling failliet.jpg

Nieuw record bedrijfsopheffingen dreigt

Ruim 60.000 ondernemers stopten in eerste helft 2014
Nederland stevent af op een record aan bedrijfsopheffingen. In de eerste zes maanden van 2014 trokken al 60.000 ondernemers de stekker uit hun bedrijf. Ook vorig jaar was er sprake van een enorme stijging, toen er over 12 maanden 99.000 bedrijfsopheffingen werden geregistreerd.
PREZI1.jpg

Dynamisch presenteren met Prezi

Een presentatie maken die onthouden wordt
Er zijn tegenwoordig veel presentatieprogramma’s beschikbaar, zowel offline als online. Offline is Powerpoint de meest bekende, maar ook online-variant Prezi wordt inmiddels door 40 miljoen mensen gebruikt om presentaties te maken.
marcelo.png

Starten en groeien in de deeleconomie

6 tips van Marcelo Loureiro van Spinlister
Marcelo Loureiro is niet de oprichter van het Amerikaanse fietsdeelplatform Spinlister, maar wel de persoon die het allermeest in het platform gelooft. De Braziliaanse investeerder werd rijk met rum, maar heeft een passie voor sport. In een interview deelt hij 6 tips om een nieuw bedrijf op de kaart te zetten.
Strand3.jpg

Ondernemen met een zomers tintje

Hoe bevalt het de ondernemers aan zee?
MKB Servicedesk redacteuren Claartje Vogel en Romy Donk trokken er samen met social media-specialist Tessa Witte op uit met de MKBuzz om ondernemers in Zandvoort te interviewen. Hoe is het om te ondernemen aan het strand?
Fly Aeolus.jpg

Delen maakt privévliegen toegankelijker

Fly Aeolus: privévluchten voor top van mkb
Even op en neer vliegen naar Glasgow of Zürich is niet langer voorbehouden aan de rijken. Stefaan Ghijs (33) biedt met zijn bedrijf Fly Aeolus vluchten aan in privévliegtuigen en concurreert hiermee met businessclass-vluchten. Hij bezit geen enkel vliegtuig en heeft ook geen vliegbrevet.

Ondernemen aan zee

Zilt at Sea speelt slim in op behoefte van klanten
ondernemen-aan-zee-24714143636.png
Getoond 1 tot 10 van 129
Er zijn meerdere pagina's.

Praat met ons mee op

MKB Servicedesk
Postadres
Postbus 40273
3504 AB Utrecht

Bezoekadres:
Radonweg 7
3542 AN Utrecht
Tel: 088 652 00 22 (voor ondernemersvragen)
Tel: 030 230 79 00 (kennispartners, leveranciers en mediacontacten)

 
Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten