Starters desk

Praktische informatie over het starten van je bedrijf
Sponsored by
<span style='color:#ffffff'>Praktische informatie over het starten van je bedrijf </span><style type='text/css'>h1, .deskHeader { color: #fff;  } </style>
IMG_1453.JPG

De tap met ondernemersverhalen gaat weer helemaal open

Radiocafé 23 april 2015
In de nieuwste aflevering van de ondernemerstalkshow MKB RadioCafé zet gastheer Bram Donkers de tap helemaal open, met opzienbarende verhalen uit de weerbarstige praktijk. Met deze week een eerlijke verdeling tussen de dames en de heren. En omdat dames voorgaan, is in het eerste half uur weer exclusief vrijgemaakt voor powervrouwen.
Domingo Karsten.jpg

5 tips voor startups om betaalbare kantoorruimte te vinden

Column Domingo Karsten | Voor ondernemers die willen groeien
Vorig jaar startten er ruim 145.000 nieuwe bedrijven. De gedreven ondernemers hebben allemaal dezelfde droom; een eigen bedrijf succesvol maken. Dan moet je natuurlijk ergens beginnen. Bij een geschikte kantoorruimte bijvoorbeeld. 5 tips om betaalbare kantoorruimte te vinden.
FullSizeRender.jpg

Experimenteren met ondernemen

Hoe ervaren studenten ondernemerschap?
Stichting Jong Ondernemen organiseert jaarlijks marktdagen voor studenten. Hier kunnen zij hun bedrijfje presenteren aan het publiek en ontdekken wat het is om ondernemer te zijn. Zien zij zichzelf als toekomstig ondernemers?
bram.jpg

Online lanceringen in het nieuwste RadioCafé

MKB Radiocafé van 9 april 2015
In de MKB Radiostudio’s is het deze week groot feest, want tijdens de uitzending lanceren we maar liefst twee online magazines en een uitgeverij. Uit eigen koker komt het blad van de ZZP Servicedesk, die precies een jaar bestaat. Maar we presenteren ook Human2human en uitgeefconcept Keybooks.
IMG_09291.JPG

RadioCafé van grafkist tot vakantiebestemming

Radiocafé 26 maart 2015
In een kakelverse aflevering van het MKB RadioCafé ondervraagt Bram Donkers weer uiteenlopende ondernemers die andere ondernemers inspireren. Deze week gaat het over grafkisten, winkelpromotie, technische installatie, Spanje, crowdfunding en we doen een lezersactie rond het thema 'Geld verdienen met jezelf'.
Bedrijf starten.jpg

Nederland is klaar voor de start

“Ondernemen is hot”
Nederlanders worden steeds ondernemender, dankzij de overheid, starterswedstrijden en het onderwijs. Jaarlijks starten er ruim 150.000 ondernemers, maar na 5 jaar is 60 procent daarvan al failliet of gestopt.
bedrijf-starten.jpg

Pas op, starter!

Voorkom dat je in deze 6 valkuilen stapt
Overweeg je om een eigen bedrijf te starten, of ben je net begonnen? Je bent waarschijnlijk zo druk bezig, dat je pardoes een valkuil in kan stappen. Deze ervaringsdeskundigen vertellen waar je op moet letten.
Euro geld krediet mkb.jpg

Kan ik rondkomen van mijn eigen bedrijf?

Ervaringsdeskundigen vertellen hoe zij het financieel aanpakken
Als je eenmaal de stap hebt gezet om ondernemer te worden, heb je als het goed is al nagedacht over de financiering van je bedrijf. Maar heb je ook ingecalculeerd dat je moet kunnen rondkomen van je omzet? Ervaringsdeskundigen Jorn Spiertz van PakketMail en Suzan Teunisse van Kids-Time vertellen je waar je aan moet denken.
MKB-in-beeld--def-100315.gif

Het mkb in beeld

De jaarlijkse stand van zaken in het mkb
Verreweg de populairste sector om in te starten is de zakelijke dienstverlening. Zo blijkt uit 'MKB in beeld', het jaarlijkse overzicht van de Dutch Network Group. Wist je dat 99 procent van de starters in Nederland een eenmanszaak is, dan wel mkb met minder dan 20 werknemers?

Een goed bedrijfsverhaal

Ondernemers over storytelling
een-goed-bedrijfsverhaal-3315150933.png
Getoond 1 tot 10 van 172
Er zijn meerdere pagina's.

Praat met ons mee op

MKB Servicedesk
Postadres
Postbus 40273
3504 AB Utrecht

Bezoekadres:
Radonweg 7
3542 AN Utrecht
Tel: 088 652 00 50 (kennispartners, leveranciers en mediacontacten)

 
Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten