MKB Servicedesk website volledig vernieuwd

MKB Servicedesk timmert aan de weg

23 juni 2020

MKB Servicedesk is ontstaan vanuit de vraag van ondernemers. Jouw uitdagingen staan dan ook centraal bij ons. En onder de vleugels van Van Spaendonck timmeren wij flink aan de weg. Met een volledig nieuwe website willen we jou en onze 300.000 maandelijkse websitebezoekers iedere dag vooruit helpen. Met antwoorden op de vragen waar jij ‘s nachts van wakker ligt.

3 x sneller

De website is sneller. Veel sneller. Ook hebben we de structuur van de website verbeterd. Zo navigeer je eenvoudiger naar de antwoorden op jouw vragen. Via je pc, tablet of mobiele telefoon.

Geen advertenties meer

De website heeft een frisse uitstraling gekregen maar heeft zijn vertrouwde stijl behouden. En de artikelen hebben een rustiger uiterlijk gekregen doordat we alle commerciële advertentieblokken op de pagina’s hebben verwijderd. Geen afleiding meer voor de belangrijke antwoorden waarnaar jij op zoek bent.

Actuele ondernemersvragen

Dagelijks inventariseren we de meest actuele ondernemersvragen. En met onze redactie bieden we de antwoorden aan in verschillende vormen. Van praktische kennisartikelen en checklists tot inspiratievideo’s en uitgebreide webinars. Ieder bezoek aan MKBServicedesk.nl moet jou weer een stap dichter bij je ondernemersdoelen brengen.

Wat verwacht je van ons?

We horen heel graag van jou wat je nog meer zou willen zien op MKBServicedesk.nl. Laat het ons weten via redactie@mkbservicedesk.nl