Regina Coeli

Kennispartner Internationaal Ondernemen

23 juli 2020

Het leren van een taal is veel meer dan het verstaan van de ander. Al sinds onze oprichting in 1963 geloven wij dat taal mensen verbindt en in beweging zet. Language Institute Regina Coeli biedt taaltrainingen aan op internationaal topniveau.

De basis voor onze lesmethode werd gelegd door de Kanunnikessen van de Heilige Augustinus, de zusters van Regina Coeli. Beter bekend als ‘de Nonnen van Vught’. Onze taaltrainers zijn native speakers en worden gedreven door de passie om anderen hun moedertaal te leren. Ze zijn continu op zoek naar nieuwe manieren om onze lesmethode verder te verbeteren. Bovendien kennen ze als geen ander de culturele context waarin jij actief bent en helpen ze je om zelfverzekerder en vrijer te worden in je internationale communicatie.

Wij zijn ervan overtuigd dat je het best in staat bent nieuwe dingen te leren als het je persoonlijk raakt en boeit. Ongestoord, met aandacht, in een afwisselend ritme. Daarom werk je in ons instituut in de bossen van Vught toegewijd aan je taalontwikkeling, persoonlijke effectiviteit en authenticiteit. Met als basis de bewezen principes van rust, reinheid, regelmaat en ruimte.