USG Restart

USG Restart gelooft in een betekenisvolle baan voor iedereen

01 februari 2021

Persoonlijke coaching, op maat vormgegeven programma’s, activerende workshops en een breed USG People netwerk. Dat is waar USG Restart voor staat! Van daaruit helpen onze NOLOC-gecertificeerde coaches mensen bij het optimaal benutten van hun baan en ontwikkelkansen. In de begeleiding werken wij met een mensgerichte aanpak waarbij het (h)erkennen van talent centraal staat.

Het is onze missie om bedrijven, werknemers en werkzoekenden te begeleiden en te helpen om kansen te creëren en hun doelstellingen te realiseren. Voor onze klanten zijn wij een partner die hen bijstaat met deskundig advies, innovatieve diensten en oprechte aandacht. 

In een tijd waarin we leven met de huidige Covid 19 pandemie, is het meer dan ooit belangrijk  om mensen aan het werk te houden en personeelstekorten binnen bedrijven op te lossen. Het is ook de tijd waarin mensen langer actief blijven op de arbeidsmarkt. De druk voor bedrijven op het gebied van duurzame inzetbaarheid wordt groter en een sociaal en duurzaam HR-beleid steeds belangrijker. Onze loopbaanadviseurs, trainers, casemanagers, arbeidsdeskundigen en projectleiders adviseren u graag bij uw HR vraagstukken.