Xynthesis

Arbeidsmobiliteit & Vitaliteit

01 september 2020

Wij staan voor arbeidsmobiliteit en vitaliteit van uw personeel. Het verhogen van mobiliteit en vitaliteit binnen uw organisatie doen we door persoonlijke en/of loopbaancoaching. Met onze outplacement- en re-integratietrajecten zorgen wij dat mensen die niet meer binnen uw organisatie passen een goede plek elders vinden.

Xynthesis werkt met 50 gecertificeerde senior coaches met passie voor het vak. Zij weten hoe je weer perspectief creëert en stappen kan gaan zetten richting een nieuwe toekomst. Onze coaches ondersteunen uw medewerkers bij het vinden van een (nieuwe) passende baan. De coronacrisis zorgt voor veel beweging en onrust in de markten. Voor ondernemingen waar de crisis veel effect heeft komen vragen aan de orde als:

  • Hoe staat de organisatie er nu voor?

  • Is er nog plek voor alle medewerkers?

  • Zit iedereen nog op de juiste plek?

  • Hoe staat het met de motivatie van de medewerkers?

Het kan zijn dat er veranderingen in uw organisatie doorgevoerd moeten worden die van invloed zijn op uw personeel. Wij kunnen u daarbij helpen. Onze senior coaches kennen het arbeidsproces door en door en hebben minimaal 15 jaar ervaring in diverse vormen van coaching rond vitaliteit en arbeidsmobiliteit.

Coaching

Thema’s die bij coaching aan de orde komen zijn, omgaan met stress en werkdruk, zelfvertrouwen krijgen en grenzen leren te stellen. Het beoogde resultaat is dat de werknemer zich weer goed voelt, veerkrachtiger is en meer grip op zijn/haar leven heeft.

Loopbaancoaching

Vragen die bij loopbaancoaching aan de orde komen zijn: - Zit je nog op de juiste plek? - Hoe sta je in relatie tot (jouw) werk? - Waar heb je plezier in? - In welke werkomgeving voel je je thuis? - Wat is jouw volgende stap?

Re-integratie

Wij ondersteunen de werknemer door opnieuw te bepalen wat zijn/haar mogelijkheden op de arbeidsmarkt zijn. Van daaruit kan er op zoek gegaan worden naar de juiste baan, in de juiste werkomgeving waarin de werknemer in balans, duurzaam aan de slag kan gaan.

Outplacement

Wij ondersteunen de werknemer bij het vinden van een nieuwe baan die bij de huidige kwaliteiten, ervaring en wensen van de werknemer past.

Wat kan u van Xynthesis verwachten:

  1. Persoonlijke en daadkrachtige coaching voor vitaliteit en perspectief in werk.

  2. Interactieve online-tools, die dagelijks begeleiding bieden bij praktische zaken. Daardoor heeft de persoonlijke coach meer ruimte om de diepte in te kunnen gaan.

  3. Ervaren gecertificeerde coaches die feedback geven, meedenken en adviseren.

  4. Een goede match tussen de werknemer en de coach, voor echt contact, veiligheid en vertrouwen.

  5. USP: vitalisering, stress management, persoonlijke profilering, arbeidsmarketing.