Online lanceringen in het nieuwste RadioCafé

MKB Radiocafé van 9 april 2015

16 april 2015 1 minuten

In de MKB Radiostudio’s is het deze week groot feest, want tijdens de uitzending lanceren we maar liefst twee online magazines en een uitgeverij. Uit eigen koker komt het blad van de ZZP Servicedesk, die precies een jaar bestaat. Maar we presenteren ook Human2human en uitgeefconcept Keybooks.

Danitsja Bulatoff is als eerste te gast, om haar online magazine Human2human ten doop te houden. Danitsja is inspirerend spreker en netwerkcoach en ze wilde de interessante ondernemers die ze ontmoet zien te vangen in een magazine. Maar er hangen nog meer slingers in het altijd gezellige RadioCafé, want ook het magazine voor zelfstandige professionals ziet het licht. Namens de gehele redactie knipt Nerina Vilchez het lintje door.

Ook Jasper Maassen is aan het lanceren, maar hij is meer van de online boeken. En als nieuwbakken uitgever kiest hij met zijn Keybooks voor een intrigerende niche: literatuur uit Oosteuropa. Ook Bert van Son komt langs met een goed verhaal, over gemalen spijkerbroeken. Bert is faliekant tegen de manier waarop veel kleding gemaakt wordt en heeft daarom onder de merknaam MUD Jeans een duurzame aanpak ontwikkeld. Nog een Bert in de show: Bert Arons meet met zijn bedrijf Couleur Locale de energie van mensen. Energie van mensen wordt dus meetbaar, dus de vonken springen hier zo over de tafel.

Het RadioCafé sluit deze week af met een serieuze ondertoon in dit verder zo feestelijke praatprogramma: ondernemer Paula Smit wil ondernemers het vastgoedmanagement in krijgen. Wil je ook vastgoedmanager worden? Paula schreef een boek voor je, getiteld: 'Gemeentelijk vastgoedmanagement'.