Ondernemers worden geknipt en geschoren aan de stamtafel

MKB Radiocafé 7 mei 2015

06 september 2018

Het MKB RadioCafé biedt opnieuw een wekelijkse ontmoeting met boeiende ondernemers. Aan de stamtafel knipt en scheert Bram Donkers zijn gasten zodanig dat de mooiste verhalen voor het oprapen liggen.

E-book Eerste hulp bij Groeien

Bedrijven nemen weer personeel aan, maar meestal ontbreekt de tijd om nieuwe medewerkers goed in te werken. Maar je kunt inwerktrajecten ook automatiseren. Hoe dat werkt, vertelt de CEO van Appical, Gerrit Brouwer. 

Ondernemer Marinel van Walsum begon vier jaar geleden haar eigen bedrijf. Ze bemiddelt in techneuten en bouwde op een inspirerende manier aan Professionals4Technology.

Nog meer nieuws: Michelle van Stijn is voor zichzelf begonnen. Ze werkte 25 jaar in de automotive sector en werkte zich op tot directeur. Ze wil nu graag haar kennis en kunde delen met mkb’ers. 

In het MKB RadioCafé ontvangt Bram Donkers bijna wekelijks coachingskoppels uit het Dare to Have a Dream programma. In deze editie geen duo, maar de vrouw erachter. Zehra Dogan nam het initiatief om ondernemersdromen werkelijkheid te laten worden, haar programma groeide uit tot een soort beweging. 

Nanda Idink richtte vorig jaar haar eigen bedrijf op: De Communicatiearchitect. En ook Frank Paats onderneemt in de communicatiesector. Hij heeft al meer dan 10 jaar zijn eigen bedrijf waarmee hij op een creatieve manier boodschappen overbrengt.