Verleg je grenzen met het Oranje Handelsmissiefonds

Meld je aan en boek succes over de grens
Droom jij van internationaal succes, maar heb je een duwtje in de rug nodig? Meld je dan aan voor het Oranje Handelsmissiefonds!
Ben jij een groeibedrijf?
Klik hier
Pensioen voor groeibedrijven
Download de brochure
Het Oranje Handelsmissiefonds stimuleert Nederlandse bedrijven om te ondernemen over de grens. Het fonds is een initiatief van ING, KLM, MKB-Nederland en het Ministerie van Buitenlandse Zaken, in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. 
 

Kansen

Alle Nederlandse mkb’ers die al actief zijn in het buitenland, of daar plannen voor hebben, kunnen zich inschrijven voor het Oranje Handelsmissiefonds. Deelname is gratis. Elk jaar wordt uit de aanmeldingen een selectie van tien veelbelovende ondernemingen gemaakt. In 2013 won onder andere het bedrijf Fleetshield. Dit bedrijf produceert folie om verschillende soorten oppervlakten mee te bedekken en beschermen. Directeur Jeroen van Son vertelt, “Het Oranje Handelsmissiefonds heeft ons veel gebracht in ons exportland naar keuze, Tsjechië. We hebben een geweldige entree gemaakt met steun van de partners.”
De winnaars van dit jaar worden bekendgemaakt tijdens het uitreikingsevenement op 12 november. Het Oranje Handelsmissiefonds begeleidt deze bedrijven een jaar lang door middel van praktische steun en kennis over locale markten. Daarnaast kunnen de winnaars gratis mee op bestaande handelsmissiereizen en gebruikmaken van het grote netwerk van het Oranje Handelsmissiefonds.
 

Schrijf je in!

Ben jij een Nederlandse mkb’er met een goed idee en internationale ambities? Schrijf je dan uiterlijk 2 oktober in via de website van het Oranje Handelsmissiefonds. Lees hier meer over het Oranje Handelsmissiefonds.

Vraag niet beantwoord of nog een vraag?

MKB Servicedesk helpt je graag verder!

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten