Verleg je grenzen met het Oranje Handelsmissiefonds

Meld je aan en boek succes over de grens

06 september 2018 1 minuten

Droom jij van internationaal succes, maar heb je een duwtje in de rug nodig? Meld je dan aan voor het Oranje Handelsmissiefonds!

In dit artikel

Het Oranje Handelsmissiefonds stimuleert Nederlandse bedrijven om te ondernemen over de grens. Het fonds is een initiatief van ING, KLM, MKB-Nederland en het Ministerie van Buitenlandse Zaken, in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. 

Kansen

Alle Nederlandse mkb’ers die al actief zijn in het buitenland, of daar plannen voor hebben, kunnen zich inschrijven voor het Oranje Handelsmissiefonds. Deelname is gratis. Elk jaar wordt uit de aanmeldingen een selectie van tien veelbelovende ondernemingen gemaakt. In 2013 won onder andere het bedrijf Fleetshield. Dit bedrijf produceert folie om verschillende soorten oppervlakten mee te bedekken en beschermen. Directeur Jeroen van Son vertelt, “Het Oranje Handelsmissiefonds heeft ons veel gebracht in ons exportland naar keuze, Tsjechië. We hebben een geweldige entree gemaakt met steun van de partners.”

De winnaars van dit jaar worden bekendgemaakt tijdens het uitreikingsevenement op 12 november. Het Oranje Handelsmissiefonds begeleidt deze bedrijven een jaar lang door middel van praktische steun en kennis over locale markten. Daarnaast kunnen de winnaars gratis mee op bestaande handelsmissiereizen en gebruikmaken van het grote netwerk van het Oranje Handelsmissiefonds.

Schrijf je in!

Ben jij een Nederlandse mkb’er met een goed idee en internationale ambities? Schrijf je dan uiterlijk 2 oktober in via de website van het Oranje Handelsmissiefonds. Lees hier meer over het Oranje Handelsmissiefonds.

Auteur

Pauline Veenstra

Als freelance copywriter schrijf ik voor veel verschillende ondernemersplatforms, waaronder MKBSD. Ik vind het ontzettend leuk om de verhalen van ondernemers vast te leggen, het starten van een eigen bedrijf is immers een groot avontuur! Verder houd ik ervan om complexe thema’s als financiering en belastingzaken uit te leggen op een manier die voor iedereen begrijpelijk is. Zo hoop ik jouw leven als ondernemer net wat gemakkelijker te maken.