Welke zakelijke dromen wil je in 2016 verwezenlijken?

Zzp'ers geven antwoord
Dromen mag altijd en een nieuw jaar is een nieuwe kans om je dromen te verwezenlijken. Waar dromen ondernemers over? Onze redactie stelde aan verschillende zelfstandigen de vraag: Welke zakelijke dromen wil je in 2016 verwezenlijken?

Jasper Udink ten Cate - Creative Chef

“Ik ben gevraagd te exposeren op de Biënnale, een kunstmanifestatie in Venetië. Als dat lukt heb ik een persoonlijke droom vervuld die misschien gaat leiden tot grotere opdrachten op het gebied van food design en product design. Verder ben ik bezig met een vriend een pindakaasmerk op te zetten en openen we in 2016 het Smaakmuseum, een museum met tentoonstellingen die je kunt proeven.”
 

Marjolein van der Wal - Eigenaar mobiele juice bar De Sapkar

“Een fysieke winkel, De Sapbar, openen.”
 

Pim van Houten - Van Houten PR & Communicatie

“Ik ben zeer tevreden over hoe het gegaan is dit jaar en wil vooral doorgaan op de ingeslagen weg. Inhoudelijke diversiteit in mijn opdrachten, tevreden klanten en plezier in mijn werk staan ook in 2016 op mijn prioriteitenlijstje. Op het gebied van new business ben ik samen met een zakenpartner bezig met een nieuwe communicatietool voor bedrijven. Ik hoop hier in 2016 de nodige stappen in te kunnen zetten.”
 

Helma Lensen-Aertssen - Acquisitie-expert, Goacid

“Ik wil graag nog een tweede gecertificeerde Goacid-trainer aantrekken. Een ondernemer die een passie heeft voor het helpen van andere ondernemers. Eentje die graag bewezen succesvolle sales trainingen wil gaan geven, zonder zelf het wiel opnieuw uit te moeten vinden.”
 

Roy Ishak - Copywriter, Content Marketeer & SEO-specialist, RoyIshak.nl

"Ik wil, net als in mijn eerste jaar, weer maandenlang werken vanaf het strand, véél meer bloggen, werderom de Beste Opleider van Nederland-award winnen, de Gouden Veer winnen, een betere balans vinden tussen werk en privé, schaalbaar worden o.a. door digitalisering en samenwerkingen met andere specialisten enzovoort. Mijn 'to do'-list is komend jaar erg ambitieus, haha."
 

Audrey Breijman - Au3 Consultancy

“Balans vinden is het allerbelangrijkste. Daarnaast zou ik wel wat nieuwe ideeën daadwerkelijk van de grond willen tillen. Vele borrelen constant in mijn hoofd en verdwijnen in al mijn ‘ideeën mapjes’ op m’n laptop. Verder lijkt het me ook weer leuk om mijn oude branche op te zoeken, de ICT-branche, waarin ik in het verleden leuke en interessante verandermanagement-trajecten heb gedaan.”
 

Irene Kraakman-Stavenuiter - Stavenuiter Administratie

“Mijn droom voor 2016 is mijn diploma halen, dan word ik ingeschreven in het Register Belastingadviseurs.”
 

Pieter Verbeek - Pieter Verbeek Tekst&Communicatie

"Een droom is om weer een mooie trip te organiseren voor mijzelf naar Latijns-Amerika om daar wat mooie verhalen te maken."
 

Marieke Lips - Kindbehartiger via KidsInbetween & Directeur Beroepsorganisatie Kindbehartiger

“Ik zou graag meerdere goede professionals als leden aan de Beroepsorganisatie Kindbehartiger willen verbinden. Dit zodat er een nog sterkere landelijke dekking komt.
Ook zou ik graag zien dat er een mooie samenwerkingsvorm ontstaat tussen advocaten en Kindbehartigers.”


Floor Ketting - Vertaler, Lingua Flora

“In 2016 rond ik mijn deeltijdopleiding tot Nederlands docent in het volwassenonderwijs af, dus heb ik een extra dienst aan te bieden.”

Vraag niet beantwoord of nog een vraag?

MKB Servicedesk helpt je graag verder!

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten