A Roadmap to Society 3.0

Masterclasses samengesteld door Ronald van de Hoff

07 februari 2017

Bijzondere plannen voor een monumentaal pand tegenover TivoliVredenburg in Utrecht: het voormalige Staffhorst-pand. Deze plek wordt namelijk het nieuwe kloppend hart van ondernemend Nederland: de Social Impact Factory Utrecht (SIF Utrecht). Om dit te vieren organiseert SIF Utrecht een serie van zes masterclasses van toekomstexperts.

De naam Social Impact Factory verraadt het al, sociaal ondernemen staat binnen dit concept centraal. Ondernemers kunnen elkaar hier ontmoeten om samen te werken aan een gemeenschappelijk doel: het creëren van sociale impact. 

Masterclasses

Wil je ook proeven van dit nieuwe concept? Kom dan naar een van de gratis masterclasses in februari, maart en april over de toekomst van ondernemen. Deze masterclasses zijn samengesteld door Ronald van de Hoff. Van de Hoff is een van de ondernemers achter Seats2Meet.com en schrijver van het boek Society 3.0. In deze serie biedt hij een 'roadmap' voor de toekomst van sociaal ondernemen. Er is daarnaast gelegenheid om te sparren met experts en andere ondernemers. Als bezoeker word je door middel van kunstmatige intelligentie gematcht op basis van kennis. Dit is een voorproefje van hoe SIF Utrecht zorgt dat in het monumentale gebouw de juiste mensen elkaar vinden.

Geïnteresseerd? Voor de 1e zijn nog enkele plekken vrij!

14 februari

Lieke & Richard Lamb – Trends 2017

28 februari

Erik Stam – De Toekomst van ondernemerschap in NL

14 maart 

Herman Vissia – Hoe kan internet de toekomst voorspellen

28 maart

Lykle de Vries – Bitcoin / Blockchain

4 april

Fons Schoemakers – Collectieve Intelligentie

11 april 

Marije Lutgendorff – Crowdfunding

Auteur

Pauline Veenstra

Als freelance copywriter schrijf ik voor veel verschillende ondernemersplatforms, waaronder MKBSD. Ik vind het ontzettend leuk om de verhalen van ondernemers vast te leggen, het starten van een eigen bedrijf is immers een groot avontuur! Verder houd ik ervan om complexe thema’s als financiering en belastingzaken uit te leggen op een manier die voor iedereen begrijpelijk is. Zo hoop ik jouw leven als ondernemer net wat gemakkelijker te maken.