Tweede Kamerverkiezingen 2017, wat stemt de ondernemer?

Heb jij het overzicht nog?

14 maart 2017

De verkiezingscampagnes zijn in volle gang, politici beloven de ene na de andere miljoen. Dit jaar vinden de verkiezingen voor de tweede kamer plaats op 15 maart. Weet jij al wat je gaat stemmen?

Boek: Toptrends voor Ondernemers

Na de vele interviews, debatten en campagnes weten veel kiezers nog steeds niet wat ze moeten gaan stemmen. Zeker voor ondernemers is het lastig. Misschien heb je veel affiniteit met een bepaalde partij, maar ben je het niet eens met de plannen voor ondernemerschap. Het omgekeerde kan ook het geval zijn.

Overzicht

Om je te helpen bij je keuze, hebben we de mogelijke keuzes met een link naar de verkiezingsprogramma's op een rij gezet. Weet jij al welke partij het beste met ondernemers voor heeft?

Auteur

Pauline Veenstra

Als freelance copywriter schrijf ik voor veel verschillende ondernemersplatforms, waaronder MKBSD. Ik vind het ontzettend leuk om de verhalen van ondernemers vast te leggen, het starten van een eigen bedrijf is immers een groot avontuur! Verder houd ik ervan om complexe thema’s als financiering en belastingzaken uit te leggen op een manier die voor iedereen begrijpelijk is. Zo hoop ik jouw leven als ondernemer net wat gemakkelijker te maken.