Toptrends in Business

Event met praktische tips en toepassingen

10 april 2017

Wat brengt de toekomst? Welke veranderingen in de maatschappij beïnvloeden jouw business?Kom naar één van de vier TopTrends in Business events in het land, als je live wilt horen wat de toekomstige maatschappelijke én digitale veranderingen zijn die invloed hebben op jouw business.

flexibilisering - digitalisering - duurzame groei

Tijdens de events komen 3 sprekers aan het woord, die je brein prikkelen met nieuwe visies en kansen. Je gaat bovendien praktisch aan de slag met het Trendcanvas, zodat je de trends meteen kunt toepassen op jouw eigen bedrijf.

TopTrends in Business brengt drie Megatrends en vertaalt deze naar 9 praktische TopTrends met inspirerende verhalen van experts en sprekende voorbeelden van innovatieve ondernemers.

SPREKERS

  • Willem Overbosch, auteur van het boek TopTrends in Business en CEO van MKBServicedesk.nl en dezaak.nl

  • Ronald van den Hoff, auteur van het boek Society 3.0 en mede-oprichter van Seats2meet.com

  • Chantal Verweij, bedenker van het Trendcanvas en oprichter van de Inspiratiebrigade.nl

PROGRAMMA

15:30-16:00 uur: Inloop

16:00-17:00 uur: Masterclass Willem Overbosch en Ronald van den Hoff over de megatrends flexibilisering, digitalisering en duurzame groei, die vervolgens uitgewerkt worden in 9 praktisch toepasbare trends die jouw business gaan verbeteren.

17:00-18:00 uur: Gezamenlijk aan de slag met het Trendcanvas, onder leiding van trendtoepasser Chantal Verweij van de Inspiratiebrigade. Je gaat naar huis met een ingevuld Trendcanvas, zodat je de trends meteen kunt toepassen op jouw eigen bedrijf.

18:00-19:00 uur: Netwerkborrel

LOCATIES

11 april - Makro Breda

12 mei - Makro Duiven

13 juni- Makro Amsterdam

PRIJS

Dit event, t.w.v. €37,50 p.p., bieden we jou als ondernemer graag GRATIS aan ter kennismaking met het ondernemerscollectief Ondernemers Onder Elkaar.

Nét dat beetje meer voor jou als ondernemer, dat is waar Ondernemers Onder Elkaar (een initiatief van MAKRO, De Zaak, Seats2meet.com en Team Academy) voor staat. We bieden jou als ondernemer een landelijk platform en ondersteunen je graag in jouw persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.

Hoe? Door je locaties te bieden om te (net)werken en te vergaderen. Een groot aanbod aan evenementen te hebben om je te inspireren en je kennis en vaardigheden up-to-date te houden. Je te matchen aan andere relevante ondernemers. En jou als ondernemer van advies te voorzien wanneer jij dat nodig hebt.

Auteur

Pauline Veenstra

Als freelance copywriter schrijf ik voor veel verschillende ondernemersplatforms, waaronder MKBSD. Ik vind het ontzettend leuk om de verhalen van ondernemers vast te leggen, het starten van een eigen bedrijf is immers een groot avontuur! Verder houd ik ervan om complexe thema’s als financiering en belastingzaken uit te leggen op een manier die voor iedereen begrijpelijk is. Zo hoop ik jouw leven als ondernemer net wat gemakkelijker te maken.