Toptrends in Business

Event met praktische tips en toepassingen
Wat brengt de toekomst? Welke veranderingen in de maatschappij beïnvloeden jouw business? Kom naar één van de vier TopTrends in Business events in het land, als je live wilt horen wat de toekomstige maatschappelijke én digitale veranderingen zijn die invloed hebben op jouw business.

Trends:

flexibilisering - digitalisering - duurzame groei
Tijdens de events komen 3 sprekers aan het woord, die je brein prikkelen met nieuwe visies en kansen. Je gaat bovendien praktisch aan de slag met het Trendcanvas, zodat je de trends meteen kunt toepassen op jouw eigen bedrijf.
 
TopTrends in Business brengt drie Megatrends en vertaalt deze naar 9 praktische TopTrends met inspirerende verhalen van experts en sprekende voorbeelden van innovatieve ondernemers.
 

SPREKERS

  • Willem Overbosch, auteur van het boek TopTrends in Business en CEO van MKBServicedesk.nl en dezaak.nl
  • Ronald van den Hoff, auteur van het boek Society 3.0 en mede-oprichter van Seats2meet.com
  • Chantal Verweij, bedenker van het Trendcanvas en oprichter van de Inspiratiebrigade.nl
  •  

PROGRAMMA

15:30-16:00 uur: Inloop
16:00-17:00 uur: Masterclass Willem Overbosch en Ronald van den Hoff over de megatrends flexibilisering, digitalisering en duurzame groei, die vervolgens uitgewerkt worden in 9 praktisch toepasbare trends die jouw business gaan verbeteren.
17:00-18:00 uur: Gezamenlijk aan de slag met het Trendcanvas, onder leiding van trendtoepasser Chantal Verweij van de Inspiratiebrigade. Je gaat naar huis met een ingevuld Trendcanvas, zodat je de trends meteen kunt toepassen op jouw eigen bedrijf.
18:00-19:00 uur: Netwerkborrel
 

LOCATIES

 

PRIJS

Dit event, t.w.v. €37,50 p.p., bieden we jou als ondernemer graag GRATIS aan ter kennismaking met het ondernemerscollectief Ondernemers Onder Elkaar.
Nét dat beetje meer voor jou als ondernemer, dat is waar Ondernemers Onder Elkaar (een initiatief van MAKRO, De Zaak, Seats2meet.com en Team Academy) voor staat. We bieden jou als ondernemer een landelijk platform en ondersteunen je graag in jouw persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.
 
Hoe? Door je locaties te bieden om te (net)werken en te vergaderen. Een groot aanbod aan evenementen te hebben om je te inspireren en je kennis en vaardigheden up-to-date te houden. Je te matchen aan andere relevante ondernemers. En jou als ondernemer van advies te voorzien wanneer jij dat nodig hebt.

Vraag niet beantwoord of nog een vraag?

MKB Servicedesk helpt je graag verder!

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten