Meer innovatie in je presentatie met de Beam

De beamer met impact

13 september 2017 1 minuten

Een goede presentatie houden is goud waard. Op de laptop maakt die toch minder indruk dan groot op de muur, maar een zware projector meezeulen als je ergens heen gaat is gekkenwerk. De Nederlandse Beam is daarop het perfecte antwoord.

Onbeperkt persoonlijk advies

Of je nu een productpresentatie geeft of aan je personeel de nieuwe kwartaalplannen presenteert, je wilt graag dat men je verhaal onthoudt, niet je geklungel met de laptop. Dit wordt een stuk makkelijker met de Beam.

Hoe werkt het?

De Beam lijkt op het eerste oog net een gewone lamp, hij past ook in gewone fitting. Als je hem vervolgens op de muur richt, projecteert hij je presentatie. Ook aan geluid is gedacht, er zitten twee speakertjes ingebouwd.  De Beam is internationaal ook opgevallen, want hij heeft eerder al een RedDot Design Award gewonnen.

De Beam is te koop voor ongeveer 500 euro, en dan kun je overal en altijd een presentatie houden met impact, al is het middenin de kroeg.

Auteur

Pauline Veenstra

Als freelance copywriter schrijf ik voor veel verschillende ondernemersplatforms, waaronder MKBSD. Ik vind het ontzettend leuk om de verhalen van ondernemers vast te leggen, het starten van een eigen bedrijf is immers een groot avontuur! Verder houd ik ervan om complexe thema’s als financiering en belastingzaken uit te leggen op een manier die voor iedereen begrijpelijk is. Zo hoop ik jouw leven als ondernemer net wat gemakkelijker te maken.