Boekpresentatie TopTrends voor Ondernemers

Social Collaboration Event - special edition
Profiteer optimaal van de nieuwste innovaties op technologisch gebied. Op 21 september vindt de speciale editie van het Social Collaboration Event van g-company plaats. Tijdens dit event presenteert Willem Overbosch zijn nieuwe boek: TopTrends voor Ondernemers. Dit mag je niet missen.
Hoe gebruik je de kracht van reuzen als Google en Salesforce om je bedrijf te versterken? Op interactieve wijze neemt Willem Overbosch, Chief Storyteller van MKB Servicedesk, je mee op reis door het heden, verleden en de toekomst van cloud computing.
 
Tijdens het Social Collaboration Event wordt het nieuwste boek op het gebied van ondernemerstrends gepresenteerd. Ben jij aanwezig bij dit event, dan ontvang je een gratis exemplaar van het boek TopTrends voor Ondernemers!
 
In zijn boek zet hij tien TopTrends op een rij. Trends die iedere ondernemer raken, die gaan over groeien en nieuwe business ontwikkelen. Experimenteer, verander, vernieuw – en begin daar vandaag nog mee!

Willem Overbosch signeert zijn boek tijdens het feestelijke avondprogramma vanaf 18.00 uur. Dit avondprogramma staat in het teken van een walking dinner, muziek en de mogelijkheid om te netwerken. 
 
 
donderdag 21 september 2017
15:30 uur
22:00 uur
Dinner in Motion, Utrecht
g-company
Aanmelden

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten