Boekpresentatie TopTrends voor Ondernemers

Social Collaboration Event - special edition

20 september 2017 1 minuten

Profiteer optimaal van de nieuwste innovaties op technologisch gebied. Op 21 september vindt de speciale editie van het Social Collaboration Event van g-company plaats. Tijdens dit event presenteert Willem Overbosch zijn nieuwe boek: TopTrends voor Ondernemers. Dit mag je niet missen.

Boek: Toptrends voor Ondernemers

Hoe gebruik je de kracht van reuzen als Google en Salesforce om je bedrijf te versterken? Op interactieve wijze neemt Willem Overbosch, Chief Storyteller van MKB Servicedesk, je mee op reis door het heden, verleden en de toekomst van cloud computing.

Tijdens het Social Collaboration Event wordt het nieuwste boek op het gebied van ondernemerstrends gepresenteerd. Ben jij aanwezig bij dit event, dan ontvang je een gratis exemplaar van het boek TopTrends voor Ondernemers!

In zijn boek zet hij tien TopTrends op een rij. Trends die iedere ondernemer raken, die gaan over groeien en nieuwe business ontwikkelen. Experimenteer, verander, vernieuw – en begin daar vandaag nog mee!

Willem Overbosch signeert zijn boek tijdens het feestelijke avondprogramma vanaf 18.00 uur. Dit avondprogramma staat in het teken van een walking dinner, muziek en de mogelijkheid om te netwerken.