Startup en 100 miljard euro nodig? StartupFest Europe staat voor de deur

Investeerders op zoek naar briljante ideeën

03 december 2018 1 minuten

Ben jij een startup en wil je geïnspireerd worden? Dan kun je niet om StartupFest Europe heen; een van de grootste startupevenementen van Europa.

Van 25-28 september is Nederland hét centrum waar internationale startups, scale-ups, investeerders, wetenschappers, en corporate innovators samenkomen. StartupFest Europe wordt georganiseerd door StartupDelta, onder leiding van Prins Constantijn en vindt in meerdere steden plaats.

Op het programma staan inspirerende keynotes van internationale topsprekers als Werner Vogels (cto Amazon), Slava Rubin (founder Indiegogo), Boyan Slat (founder The Ocean Cleanup), Deep Nishar (GM Softbank Vision Fund).

100 miljard

Naast inspiratie is er vooral ook funding te halen; maar liefst 100 miljard euro. Volgens de organisatie wordt het daarmee de grootste internationale investor community die ooit in ons land is samengebracht. 

Voor bijzondere startups en scale-ups is dit de kans op te vallen en tafel te komen met interessante partijen. Ceo’s en corporate innovators gaan op zoek naar de ‘best & brightest’ startups die het verschil gaan maken in hun industrie. Daarvoor worden speciale 1 op 1 ontmoetingen georganiseerd.

Lees meer over startup financiering

Auteur

Frank van Rutten