Inschrijving MKB Export Award 2017 van start!

Mkb-ondernemers met de ambitie om internationaal zaken te doen, kunnen zich met ingang van vandaag inschrijven voor de vijfde editie van de MKB Export Award. De prijs is een initiatief van MKB-Nederland, TNT en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) in samenwerking met Language Institute Regina Coeli en is bedoeld voor ondernemers die de potentie hebben om met succes de grens over te gaan of hun al bestaande internationale activiteiten willen uitbreiden.
De MKB Export Award biedt ondernemers met internationale ambities een stevige steun in de rug. De winnaar krijgt een exportcheque (tegoed voor transportkosten) t.w.v. 15.000 euro aangeboden door TNT, een jaar lidmaatschap van MKB-Nederland, een Zakenpartnerscan van RVO.nl en een driedaagse persoonlijke taaltraining in een taal naar keuze bij Language Institute Regina Coeli (‘de nonnen in Vught’).
 
De winnaar van vorig jaar, Hoenderdaal Fasteners uit Veenendaal, heeft de prijs gebruikt om rechtstreeks te gaan leveren aan de Zweedse markt. Doordat de meeste huizen daar van hout zijn gemaakt, ziet het bedrijf in hoogwaardige bevestigingsmaterialen – met name schroeven – er goede kansen voor verdere uitbreiding; met Zweden bovendien als springplank naar de rest van Scandinavië.
 

 


Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten