g-company wint Google Cloud Sales Partner of The Year Award

Hoe cloud technology oplossingen en keuzevrijheid de prijs binnensleept

23 juli 2018 2 minuten

g-company heeft de Google Cloud Sales Partner of the Year award toegekend gekregen tijdens de Google Cloud Next Partner Summit in San Francisco. "Onze visie is dat alles naar de cloud zal gaan", reageert David Saris, oprichter van g-company.

Vandaag heeft g-company de '2017 Google Cloud EMEA Sales Partner of the Year Award' toegekend gekregen in San Francisco. De award is uitgereikt tijdens de Google Cloud Next Partner Summit. Dit is een evenement waarbij Google Cloud Partners van over de hele wereld samenkomen en gepresenteerd worden.

Slimmer werken

Met deze award erkend Google de verdiensten van g-company binnen het Google Cloud ecosysteem. g-company helpt klanten om hun organisatie te transformeren. Niet alleen door de technologie aan te passen waar mensen mee werken, maar ook door processen te verbeteren en mensen te helpen slimmer te werken. Het bedrijf is al Google Cloud Partner sinds 2007 en opgericht door David Saris. 

“Omdat we flexibele oplossingen aanbieden, kunnen onze klanten zelf hun keuze maken, in hun eigen tempo, in de volgorde die zij willen. We zijn ervan overtuigd dat onze klanten relevant blijven en de concurrentie voor blijven door te migreren naar een ultieme cloud architectuur. Deze award bevestigt bovendien het vertrouwen dat onze klanten in ons hebben.”

Verder bouwen met Google Cloud

“Onze partners zijn cruciaal bij het aanbieden van een geweldig product aan klanten, zeker aangezien de vraag naar Google Cloud innovatie blijft groeien,” voegt Sebastien Marotte toe, Vice President EMEA, Google Cloud. “De EMEA Sales Partner of the Year is een toegewijde partij die Google Cloud klanten in EMEA helpt successen te boeken. We verheugen ons erop om samen met g-company verder te blijven bouwen, voor en met onze klanten.

Misschien vind je dit ook interessant om te lezen: