Stel jouw vraag aan 60.000 ondernemers en meer

Meer overzicht en specifieker posten

23 oktober 2018

We hebben ook deze week weer hard gewerkt aan MijnMKB. Bedankt voor jullie leuke reacties en scherpe feedback. De groepenpagina is verbeterd, je kunt nu posten in een specifieke groep ondernemers en een poll toevoegen aan jouw post.

Marketing nieuwe stijl

Effectief ondernemers benaderen?

Een verbeterde groepspagina

Je hebt de groepspagina wellicht al gezien. Hier vond je tot nu toe een overzicht van alles wat zich in de groep afspeelde. Maar er was geen optie die jou alle events, bibliotheekitems, ondernemers of organisaties liet zien in de groep. Daar gaat je overzicht. Gelukkig kun je dat nu wel! In de rechterbovenhoek kun je nu op een link klikken die jou alle items in de groep laat zien.

Een specifieke groep targeten met jouw posts

Ben je lid van een bepaalde groep? Dan kun je in deze groep een post plaatsen. Deze post kun je terugvinden op de groepspagina, net als events en andere items.

Stel je vraag met een poll

Soms wil je graag weten hoe andere ondernemers of andere groepsleden ergens over denken. In zo’n geval kun je vanaf nu een poll toevoegen aan je Post. De antwoorden krijg je te zien in jouw persoonlijke omgeving.

Wat wil jij graag zien of doen op MijnMKB?

Op basis van jullie feedback werken we nog steeds aan MijnMKB. Wat vind je wel handig, waar loop je tegenaan en wat mis je? We horen het nog steeds graag van je. Laat het ons weten op mijnmkb@mkbservicedesk.nl of reageer op een post in de community.

Heb je nog geen account? Je kunt hier gratis een account aanmaken. Sommige onderdelen of mogelijkheden zijn alleen toegankelijk voor MijnMKB-Plusleden. Deze mogelijkheden, zoals het plaatsen van posts of het stellen van vragen, kun je een maand gratis uitproberen