Besparen onderweg

31 oktober 2018 1 minuten

Soms lijkt je auto wel een rijdend kantoor, zoveel tijd breng je erin door. Maar met winterbanden, zomerbanden, brandstof, wegenbelasting, bijtelling en de autoverzekering kost dat mobiele kantoor je nog best een hoop geld. Gelukkig zijn er manieren om te besparen op je mobiele kantoor.

1. Bespaar op je brandstof

First things first: brandstof is de grootste kostenpost van de auto. Daar is niet heel veel aan te doen. Je kunt er wel voor zorgen dat de auto niet te zwaar beladen is en dat je rustig rijdt. Ook een juiste bandenspanning helpt om minder brandstof te verbruiken tijdens de rit.

2. Neem de tijd

Als je de tijd hebt, neem hem dan. Bekijk wat de goedkoopste route is om te rijden. Soms is dit de kortste, soms is dat wel de route over de snelweg. Tanken langs de snelweg is in ieder geval geen goed idee, tankstations die niet direct aan de snelweg liggen zijn over het algemeen goedkoper.

3. Broodtrommel mee…

Tankstations lijken soms wel kleine restaurants als je de kaart ziet. Toch kosten deze kopjes koffie, broodjes, etc. je ongemerkt best veel geld. Als je zelf voor de koffie zorgt, kan dat geld schelen.

Een auto kan nog meer kosten als je schade rijdt. Met een autoverzekering kun je je hiervoor verzekeren. Bij Inshared kun je binnen een paar minuten een autoverzekering afsluiten, zonder dat de verzekering een grote extra kostenpost wordt. Bereken je premie vandaag nog, doe je koffie in een thermoskan en check je bandenspanning, dan bespaar je op je mobiele kantoor.