Een gezamenlijke plek voor en door mensen met autisme.

15 mei 2019

Woensdag 1 mei wordt WIJzermetautisme.nl gelanceerd. Voor iedereen die te maken heeft met autisme is er nu één plek waar je positieve ervaringen kunt delen en jouw vragen kunt stellen. Een plek voor en door mensen die te maken hebben met autisme.

‘WIJzer met autisme’ brengt verschillende doelgroepen samen te brengen om met oplossingen te komen. Het is bedoeld voor: ouders, familieleden, mensen die zelf autisme hebben, maar ook hulpverlenende instanties, onderwijs, werkgevers of andere organisaties. Omdat niet één persoon, maar WIJ allen samen, de antwoorden op al jouw vragen hebben.

Op deze online omgeving kun je je vragen stellen aan ervaringsdeskundigen en professionals, maar ook kun je er jouw verhaal delen. Dit doen we altijd vanuit positiviteit, met als doel om met positieve verhalen de ander te inspireren en helpen.

Op deze plek kom je in contact met anderen die ook met autisme te maken hebben. Maar je kan er veel meer vinden zoals; organisaties, activiteiten, boeken, blogs en natuurlijk vragen en antwoorden van anderen.

De online omgeving biedt ook professionals, zoals hulpverleners, dokters en docenten de mogelijkheid om hun vraag te stellen of antwoorden te geven.

Door lid te worden van de community bouw je met ons mee aan een online omgeving voor en door autisme. Samen maken we mogelijkheden zichtbaar voor iedereen. Ook jij kunt in je eentje een steentje bijdragen en iets goed doen voor een ander. Op deze manier helpen mensen elkaar want samen zijn we de WIJste.