Winnaar: Essent Zakelijk heeft de beste website in de zakelijke energiemarkt!

Essent Zakelijk is de grote winnaar in een onderzoek van WUA naar de beste website voor het afsluiten van een zakelijk energiecontract. Zowel op digital perfomance als op digital customer experience kwam de website als beste uit te bus.

Grote afstand tot de nummer 2

Met een Digital Sales Score van 37 punten staat Essent Zakelijk 11 punten voor op de nummer 2, Greenchoice, die 26 punten behaalt. Nuon en Eneco behalen een score van respectievelijk 23 en 21 punten. Essent Zakelijkzet ook de beste Customer Experience Score neer. Met 69 punten heeft Essent Zakelijk 2 punten voorsprong op Greenchoice (67) en 4 punten op Eneco (65).

Essent Zakelijk maakt het verschil op vindbaarheid en heldere informatie 

In vergelijking met de nummer 2, Greenchoice, maakt Essent Zakelijk het verschil op vindbaarheid: Essent Zakelijk wordt ruim twee keer zo vaak gevonden. 

Naast de hoge vindbaarheid scoort Essent Zakelijk ook punten met de heldere informatie, bijvoorbeeld rond de informatieplicht energiebesparing. Met de InfoPlichtService en een energiescan helpt Essent Zakelijk bedrijven te voldoen aan de wetgeving en met energie besparen. Verder is de cashback volgens de respondenten een aantrekkelijke incentive om te kiezen voor Essent. 

Essent Zakelijk ook op customer experience de beste

Ook wat betreft customer experience gaat Essent Zakelijk aan kop. Met een puntentotaal van 69 staan zij boven Greenchoice (67) en Eneco (65).  Het aanbod van Essent wordt gewaardeerd. Zo zegt een respondent: “Veel keuzes, ook flexibel en groen komen aan bod. Keuzes worden in een logische volgorde getoond”.


Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten