MKB Servicedesk.nl is onderdeel geworden van de Van Spaendonck groep

15 augustus 2019

Sinds 16 juli maakt MKBServicedesk.nl onderdeel uit van de Van Spaendonck groep. Hiermee zetten we een nieuwe stap in de ontwikkeling en uitbouw van MKBServicedesk.nl. Voor jou verandert er in principe niets. Je blijft onze nieuwsbrief ontvangen, zoals je van ons gewend bent.

Van Spaendonck - misschien wel de oudste incubator van Nederland

Van Spaendonck faciliteert al 100 jaar nieuwe ideeën, innovaties en bedrijven om arbeid beter te organiseren, om te kunnen groeien en bloeien. In de afgelopen 100 jaar ontstonden er zo’n 36 nieuwe initiatieven binnen de groep. Vandaag de dag bedienen de bedrijven in de groep zo’n 115.000 werkgevers en 1,1 miljoen werknemers. Veel MKB-ondernemers kennen onze online salaris en HR software loket.nl. Wissenraet van Spaendonck ondersteunt vele ondernemersverenigingen in Nederland met keurmerken, ledenadministratie en lobby. Wil je  een overzicht van alle merken en producten binnen de groep, dan vind je die hier. De geschiedenis van het bedrijf is hier beschreven. 

Wat gebeurt er met MKB Servicedesk?

Naar de toekomst toe willen we het platform moderniseren en de informatie meer toespitsen op branche en behoefte. Daarnaast willen we op het platform tools aanbieden die je direct verder helpen bij je ondernemerschap. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking. Mocht je geen gebruik meer willen maken van de nieuwsbrief, kun je je afmelden via de link onderaan de nieuwsbrief. We zullen er dan voor zorgen dat je data wordt verwijderd.

Contact

Graag horen we wat jullie huidige ervaring is met de MKB Servicedesk. Ook als je vragen hebt kun je met ons contact opnemen. Stuur een mail naar: info@MKBServicedesk.nl.