Subsidienieuws: looptijd NORT Flevoland verlengd

16 december 2009 1 minuten

De looptijd van het project NORT Flevoland (NORTFL) wordt verlengd tot en met 30 september 2007. Tevens ligt er een vervolgvoorstel voor een verlenging tot medio 2011. Het project NORT Flevoland biedt ondersteuning en advies voor ondernemers in de horeca, watersport en recreatie bij kwaliteitsverbetering, professionalisering en samenwerking.

Op deze manier moet de provincie Flevoland steviger op de kaart worden gezet als trekpleister voor bezoekers uit binnen- en buitenland.

Naast individuele ondersteuning houdt NORT Flevoland zich bezig met het starten en begeleiden van collectieve projecten op het gebied van deskundigheidsbevordering, milieu, samenwerking en ketenvorming. De hoogte van de bijdrage voor individuele ondersteuning is 60% van de kosten, met een maximumbedrag van € 4200.

NORT Flevoland is een initiatief van de brancheorganisaties RECRON, HISWA Vereniging en Koninklijke Horeca Nederland. Het project wordt gefinancierd vanuit de provincie Flevoland (BART), de Europese Unie (EFRO) en de Kamer van Koophandel Flevoland.

Naast Flevoland kennen ook de provincies Gelderland, Noord-Holland, Utrecht en Zuid-Holland de regeling.

Voor meer informatie zie: http://www.nortflevoland.nl.

Auteur

Onno Bieleman