MKB Servicedesk, GIBO Groep en MKB Adviseurs bieden antwoord op financiële vragen van MKB-ondernemer

Persbericht 03-04-2007

22 januari 2010

De MKB Servicedesk, GIBO Groep en MKB Adviseurs introduceren een landelijk dekkend netwerk op het gebied van financieel advies. De samenwerking tussen de drie partijen werd bezegeld tijdens de Week van de Ondernemer. De overeenkomst is ondertekend in aanwezigheid van Loek Hermans, voorzitter MKB-Nederland. De MKB Servicedesk is een aan MKB-Nederland gelieerde kennisintermediair die persoonlijk antwoord geeft op ondernemersvragen.

De MKB-ondernemer kan door de overeenkomst voor al zijn financiële vragen terecht op één adres: de MKB Servicedesk. Als aanspreekpunt voor ondernemers bespaart het de MKB-ondernemer veel moeite door al zijn financiële vraagstukken op te lossen. Hij hoeft daardoor niet meer te zoeken naar welke financiële adviseur hem op welke vraag antwoord kan geven. Dit scheelt zowel tijd als geld. Iedere vraag wordt op een persoonlijke manier door een plaatselijke adviseur behandeld.

De MKB-ondernemer houdt zich vooral bezig met het draaiende houden van zijn onderneming, dat veel tijd en aandacht vraagt. Daardoor ontbreekt vaak de mogelijkheid zich te verdiepen in vele financiële vragen waar ondernemers mee te maken krijgen. Dankzij de samenwerking tussen de MKB Servicedesk, GIBO Groep en MKB Adviseurs staat de MKB-ondernemer er niet meer alleen voor.

Het is immers niet mogelijk als MKB-ondernemer altijd op de hoogte te zijn van de laatste regels en mogelijkheden die nodig zijn om de financiën van je onderneming te beheren. Zo heb je niet altijd de benodigde kennis in huis voor het verzorgen van de dagelijkse inkomende en uitgaande geldstromen, de belastingaangifte en het succesvol overnemen of overdragen van een bedrijf. Naast financieel advies kan de MKB-ondernemer dankzij dit initiatief ook terecht met vragen op het gebied van personeel en organisatie, het maken van een ondernemingsplan en het doen van haalbaarheidsonderzoeken.

Willem Overbosch, directeur MKB Servicedesk: “Dankzij deze toevoeging aan ons uitgebreide netwerk kunnen we nog betere oplossingen bieden voor ondernemersvragen. Hiermee verbeteren we onze positie als vraagbaak voor de MKB-ondernemer. Bovendien versterkt deze samenwerking met partners die reeds lang in het MKB actief zijn de propositie van de MKB Servicedesk als eerste aanspreekpunt voor ondernemersvragen.”

De adviseurs van GIBO Groep weten wat ondernemers beweegt. Vanuit ruim 60 vestigingen in het gehele land zijn zij  dagelijks actief voor  ondernemers. Zij geven bedrijfskundig, financieel, fiscaal en juridisch advies, zodat de ondernemer betere prestaties kan neerzetten.

MKB Adviseurs is een onafhankelijk en zelfstandig adviesbureau voor ondernemers en richt zich op het verbeteren van de bedrijfsvoering en het vergroten van het rendement bij ondernemingen. Samen met de ondernemer onderzoeken zij strategische vraagstukken, formuleren praktisch toepasbare oplossingen en implementeren deze.

Kortom, voor alle vragen over financiële zaken kun je als MKB-ondernemer terecht bij de MKB Servicedesk. Dankzij de samenwerking met GIBO Groep en MKB Adviseurs heeft de MKB Servicedesk snel en persoonlijk oplossing voor ondernemersvragen.

  • Voor meer ondernemersinformatie surf naar www.mkbservicedesk.nl en vul het contactformulier in. Wij nemen dan telefonisch of per mail contact met u op.