In tijden van crisis loont Slimmer Werken!

Gratis Seminar met slimme tips voor ondernemers

13 maart 2009 1 minuten

Hoe kun je in deze tijden van minder economische vooruitgang ervoor zorgen dat je voor blijft lopen op je concurrent? Ga Slimmer Werken! Ondernemers moeten zich gaan focussen op de toekomst en niet meer achterom kijken. Slimmer werken is het systematisch verbeteren van de manieren van werken in bedrijven. Bespaar tijd, verhoog het arbeidspotentieel in je bedrijf en zorg dat je niet rechts wordt ingehaald!

Dagvoorzitter Martijn Aslander zal de dag openen. Hij is de man achter Lifehacking.nl en heeft het Slimmer Werken concept naar Nederland gebracht. Daarnaast spreken Mark Veldpape (Questionmarks) en Leo van de Vorst (Proven). Na de lunch starten de parallelsessies die door spelers uit het veld worden georganiseerd die heel goed begrijpen dat het bij ondernemen om de centen en de continuïteit draait.

R.O.I. Slimmer Werken 2.0 Seminar

•           De productiviteit en het concurrentievermogen van organisaties verbeteren

•           De winstpositie verbeteren

•           Talenten van medewerkers optimaal benutten

•           Het werkplezier vergroten

Crisis of geen crisis, schrijf nu in voor het kosteloze NDiV seminar 'Slimmer Werken 2.0' op 17 maart a.s. van 10.00 uur tot 16.45 uur in Media Plaza. Het Ministerie van Economische Zaken sponsort de entree twv €499,- voor u.

Inschrijven: http://inschrijven.mediaplaza.nl/Slimmerwerken2.aspx

Nederland Digitaal in Verbinding is een programma in opdracht van het Ministerie van Economische Zaken, zie ook www.ndiv.nl

Meer tips over de crisis? Ga naar de kredietcrisisdesk

Redactie: MKB Servicedesk