Week van de Ondernemer 2009

Onmisbaar: Drie dagen vol nieuws, trends en tips

07 april 2009

Vandaag begint de Week van de Ondernemer. Dit jaar staan de drie dagen in het teken van ‘ik ondernemer’.

Nog tot en met donderdag kun je in het Beatrixgebouw in de Jaarbeurs van Utrecht ontdekken hoe je als ondernemer nóg succesvoller kunt worden.

Minister Maria van der Hoeven opent vandaag de week en vertelt daarbij over het huidige ondernemersklimaat in Nederland. Ook andere prominenten staan te popelen om nieuws, trends en andere ‘need-to-know’informatie met je te delen.

Inspiratie of tips nodig? Topondernemers, sprekers, trainers en prominenten brengen je in deze drie dagen op ideeën. Denk aan de topondernemers Raymond Cloosterman van het cosmeticamerk Rituals, Ruud van Dusschoten van ING, Albert Verlinde van V&V Entertainment. Zij vertellen hún geheim achter het ondernemen.

Netwerken

Als je toe bent aan nieuwe contacten kun je volop netwerken op de Business Plaza, de informatie- en netwerkmarkt. Ruim zesduizend ondernemers doen mee aan Netwerklunches of gaan langs bij een van de Netwerkpleinen.

Op elk ondernemersgebied is wel informatie te vinden. Welke precies? Bouw en Industrie, Retail, Horeca, Recreatie, Toerisme en Cultuur, Zakelijke Dienstverlening, Transport, Logistiek, Groot- en Tussenhandel.

De Week van de Ondernemer is op 7, 8 en 9 april in de Jaarbeurs in Utrecht. Vorig jaar kwamen 6.368 ondernemers op het evenement af. Ook dit jaar belooft de Week een succes te worden, aangezien het helemaal uitverkocht is.