De 250 checklisten voor het MKB

BOEKRECENSIE VAN WEEK 17

22 april 2010

Bespaar tijd en geld, en zie niets meer over het hoofd met dit handige checklistboek voor ondernemers in het midden- en klein bedrijf.

Als ondernemer ben je een duizendpoot. Je hebt veel kennis van je vakgebied en krijgt daarnaast regelmatig te maken met allerlei regelgeving, procedures, computertoestanden, personeelszaken enzovoort. Ook als je het klappen van de zweep al lang kent, is het gevaar toch groot dat je zo nu en dan belangrijke dingen over het hoofd ziet. Dat hoeft niet.

Met het boek 'Dé 250 checklisten voor het MKB' haal je de kennis en ervaring van adviseurs en specialisten in huis. Het boek is overzichtelijk opgebouwd en bevat -inderdaad- 250 checklisten met zeer diverse maar volledige informatie over verschillende gebieden, zoals:

  • Bedrijfsvoering

  • Personeelszaken

  • Belastingen

  • Financieel

  • Starten en beëindigen

  • Privé

Of je nou vragen hebt op fiscaal, juridisch of automatiseringsgebied, dit checklistenboek is een handig naslagwerk. Het is opgebouwd uit checklisten waar in de praktijk de meeste vraag naar is. Het boek heeft een handige index, dus je vindt snel de informatie die je zoekt. Elke checklist heeft hokjes die je af kunt vinken als je het onderdeel behandeld hebt. Zo kun je overzichtelijk te werk gaan en weet je zeker dat je geen belangrijke handeling vergeet bij bijvoorbeeld de registratie van een ongeval, het melden van een ingebrekestelling of het aanvragen van borgstellingskrediet.

De nieuwe uitgaven van het boek 'De 250 checklisten voor het mkb' is voor 2010 opgedeeld in drie delen! Zo betaal je alleen voor het deel dat je nodig heb. Deze serie heet 'Checklisten voor ondernemers'.Bekijk hieronder de drie verschillende boeken.

Klik hier en bekijk deel 1: ondernemen in de praktijk.

Klik hier en bekijk deel 2: ondernemen met (tijdelijk) personeel.

Klik hier en bekijk deel 3: ondernemen en financiën.