Creativiteit en Innovatie op Europese MKB-Week

Van 7 - 14 mei in Den Haag

23 april 2009 1 minuten

Toe aan nieuwe inspiratie? De '1st European SME Week' richt zich op het thema ‘ondernemerschap: Creativiteit & Innovatie’.

Tijdens deze themaweek voor het midden- en kleinbedrijf die duurt van 7 tot en met 14 mei, kunnen starters, studenten én ondernemers meedoen aan verschillende activiteiten. Hiermee kun je je netwerk uitbreiden, gezichtspunten uitwisselen en inspiratie opdoen. De vele workshops, discussies, challenges en performances helpen je hierbij.

Europese Commissie

Deze week is een campagne waarmee de Europese Commissie het ondernemerschap in Europa bevorderen en ondernemers bekend maken met Europese, landelijke en regionale steun waar je als ondernemer aanspraak op kunt maken. In deze week krijg je net dat duwtje dat je nodig hebt om je plannen te gaan uitvoeren. Daarvoor zijn de activiteiten bedoeld waar je in Den Haag aan kunt deelnemen.

Activiteiten

Tipje van de sluier? Wat dacht je van een ontmoeting tussen overheid en bedrijfsleven: Hoe gaan ze om met recessie en veranderende economie? Of een Social Capital Day, waarin je met andere ondernemers praat over de verandering van de maatschappij? In het weekend kun je je eigen creativiteit de vrije loop laten. Programmeurs en designers proberen namelijk een internet business op te zetten binnen twee dagen. Wie heeft alles in huis om deze opdracht te laten slagen?

Aanmelden

Nieuwsgierig geworden naar de rest? Op www.eusme.nl kun je het uitgebreide programma vinden. Daar kun je je ook aanmelden voor één of meerdere dagen van de themaweek in de Caballero Fabriek in Den Haag.

Meer weten over internationaal ondernemen?

Lees dan ons artikel: ?