Televisiebedrijfsdokter zoekt 'patiënten'

Netwerk wil mkb-bedrijven sterker maken

17 juni 2009 1 minuten

Een dokter om je bedrijfswonden van de crisis te helen. Dat klinkt toch prachtig? Deze 'dokter' is geen eenling, het is een team van specialisten dat je kan helpen om de crisis te overleven.

Je kent het vast wel, het televisieprogramma Netwerk. Speciaal voor mkb-bedrijven heeft het programma een team van specialisten gevormd dat bedrijven beter en sterker kan maken. Netwerk wil op deze manier mkb-bedrijven beter en sterker maken om zo de crisis te kunnen overleven.

Een jaar lang gratis hulp

Netwerk is op zoek naar ondernemers die wel een 'bedrijfsdokter kunnen gebruiken en mee willen doen aan het televisieprogramma. Een jaar lang volgen een accountant, een reclamebureau en een succesvol zakenman je bedrijf en geven je gratis advies. Hun doel? Jouw bedrijf beter en efficiënter maken.   

Aanmelden

Kun jij wel een steuntje in de rug gebruiken en/of wil je je naamsbekendheid vergroten en sterker uit de crisis komen? Meld je dan aan als kandidaat voor Netwerk. Dat kan door een mailtje te sturen naar ons, via redactie@mkbservicedesk.nl. Zet daarin je bedrijfsgegevens en vertel in het kort hoe je ervoor staat tijdens de crisis.