Booming Business berekent voor ondernemers waarde eigen bedrijf

Nieuw interactief concept voor de mkb-markt

03 februari 2013

‘Wat is mijn bedrijf eigenlijk waard?’ is een vraag waar veel ondernemers het antwoord op willen weten. Vanaf vandaag kunnen zij daarvoor terecht op www.boomingbusiness.com. Na het beantwoorden van vragen over onder andere de omvang, branche en financiële resultaten houdt de waardescan de ondernemer een spiegel voor: hoe succesvol is zijn bedrijf? De scan is gebaseerd op de reguliere waarderings-systematiek voor beursgenoteerde ondernemingen.

Het interactieve concept Booming Business is ontwikkeld door het mediabedrijf Advance in samenwerking met verzekeraar Delta Lloyd en ondernemersorganisatie MKB-Nederland. De kwalitatieve waardescan is ontwikkeld met Ernst & Young.  

Relatie met mkb‑ondernemers

“Booming Business wil met zo veel mogelijk ondernemers een interactieve relatie aangaan en verwacht in korte tijd een actieve relatie te onderhouden met zo’n 100.000 ondernemers,” aldus Frans de Vries, oprichter en directeur van Advance. Daarbij zijn MKB-Nederland en Delta Lloyd belangrijke kennispartners. MKB-Nederland werkt aan een ondernemersvriendelijk(er) klimaat voor haar leden. Delta Lloyd en MKB-Nederland zijn een samenwerkingsverband aangegaan om voor ondernemers kennis-en netwerkactiviteiten op regionaal en landelijk niveau op te zetten.  

Televisie

Booming Business wordt in januari 2007 ondersteund door een gelijknamig televisie- programma op RTL 7, geproduceerd door Dullaert & Dumas Film en TV producties. In iedere aflevering van Booming Business krijgen twee ondernemers de kans om hun plan voor te leggen aan drie topexperts uit de wereld van ondernemen en investeren.

Voor meer informatie surf naar www.boomingbusiness.com

Auteur

Willem Overbosch