'Excelleren.nu geeft handen en voeten voor personeelsontwikkeling'

RECRON ziet kansen in start project

17 september 2012

MKB Servicedesk sprak met Martin Merks, manager Sociaal Beleid van Recron, de brancheorganisatie voor recreatieondernemers. Merks vindt dat Excelleren.nu goed aansluit bij deze branche.

Excelleren.nu is een project dat wordt geleid vanuit MKB-Nederland en veertien verschillende branche-organisaties. Wij vroegen verschillende brancheorganisaties: wat vinden jullie van Excelleren.nu? Deze keer Mark Merks van RECRON, de brancheorganisatie voor recreatieondernemers.

Vertel eens over RECRON?

"We hopen op een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in de recreatiebranche. De belangen van onze leden behartigen we onder meer door invloed op overheidsbeleid uit te oefenen, op te treden als betrouwbare, deskundige en inspirerende partner en een platform te bieden voor contacten tussen leden onderling."

Wat vind je branche van Excelleren.nu?

"We vinden het een prima initiatief, dat goed aansluit bij de recreatiesector. Onze sector kent relatief veel mkb-ondernemers, waarvoor dit project erg geschikt is."

Waarom is dit project belangrijk voor je branche?

"Veel ondernemers uit de recreatiesector willen zich wel bezig houden met personeelsontwikkeling, maar ze hebben vaak geen tijd, deskundigheid en geld om dit handen en voeten te geven. Nu doet de kans zich voor om met een 'op maar advies' echte stappen te kunnen gaan zetten."

Verwacht je veel animo onder jullie leden?

"Ik verwacht dat enkele tientallen ondernemingen zullen deelnemen aan Excelleren.nu"

Wil je weten hoe RECRON jou verder kan helpen? Laat dan hier je gegevens achter.

Bron: www.recron.nl