Voorbeeld ondernemingsplan

Het maken van een ondernemingsplan wordt eenvoudig met dit sjabloon

31 maart 2020

Een businessplan moet kort en krachtig zijn. Je moet de kern van je plan raken en beschrijven in simpele stappen. Met dit sjabloon kun je direct aan de slag.

Whitepaper Hoe maak ik een ondernemingsplan?

Download het sjabloon via de oranje button. Zodra je het sjabloon hebt gedwonload kun je direct aan de slag. Vul je gegevens in, plak je eigen logo erop en klaar is kees.

Meer hulp nodig? Doe de e-learning van Qredits

Zelf een goed ondernemingsplan of businessplan schrijven kan een flinke klus zijn. Met de e-learning van Qredits kun je online zelf een strak plan schrijven in zes stappen. Een e-learning is een online tool die je door het proces heen loodst. Natuurlijk moet je zelf je persoonlijke omstandigheden en wensen verwerken in het plan. De e-learning laat je hierover nadenken en helpt je inzichtelijk te krijgen wat er in een plan verwacht wordt van de ondernemer en zijn onderneming.

Doe-het-zelf

De e-learning is geschikt voor iedere (startende) ondernemer die voor zichzelf of voor een financier (zoals de bank of een investeerder) een plan wil maken. Het helpt je je doelen concreet te maken en zorgt ervoor dat je niets vergeet in je plan. Je kunt het volledig zelf, dus je hoeft geen dure externe partijen in te schakelen om je plan te schrijven. De e-learning kan zo een mooie besparing zijn.

Hoe werkt het?

De e-learning bevat zes modules die je moet doorlopen. De e-learning is een combinatie van theorie, opdrachten, voorbeelden, testjes en video's over ondernemerschap in het algemeen en het schrijven van een ondernemingsplan. De e-learning vraagt gemiddeld 15 uur van de ondernemer en bestaat uit losse modules die je altijd tussentijds kunt onderbreken om later weer verder te gaan. Na het maken van de e-learning Ondernemingsplan Schrijven heb je: een compleet ondernemingsplan, een financieel plan in Excel en inzicht en kennis van de verschillende aspecten van het ondernemerschap.