Geslaagde editie congres Vooruit!

TalentTrofee voor Jolanda Holwerda

01 februari 2011

Congres Vooruit!, georganiseerd door Match & Mentor, beleefde vorige week een geslaagde tweede editie. Voor de eerste keer werd de meest talentvolle en ambitieuze vrouwelijke ondernemer beloond met de TalentTrofee.

Volgens de organisatie is de vrouwelijke touch onmisbaar voor een succesvol bedrijf. Gelukkig dringen steeds meer vrouwen door tot de top en om deze groep ondernemende vrouwen te inspireren en met elkaar te verbinden, werd op 25 januari het congres Vooruit! georganiseerd. Zo was er een presentatie van Zakenvrouw van het jaar 2010 Marlies van Wijhe, workshops met allerlei vrouwelijke ondernemers en uiteraard een borrel. 

TalentTrofee voor Jolanda Holwerda

Speciaal voor de meest talentvolle, inspirerende en ambitieuze vrouwelijke onderneemster die na 2007 haar bedrijf heeft opgezet was er een prijs: de TalentTrofee. Deze ging naar Jolanda Holwerda. Zij is oprichter van LOF Media; een crossmediaal platform voor werkende moeders. LOF Media brengt elke twee maanden een magazine uit, heeft een website en organiseert events. Zo wil zij een positieve bijdrage leveren aan de arbeidsparticipatie van werkende moeders.