Gezocht: ondernemer met innovatief idee

Schrijf je in voor de Herman Wijffels Innovatieprijs 2011

02 februari 2011 1 minuten

Ben jij ondernemer, starter of student en heb jij een innovatief idee dat bijdraagt aan een duurzame toekomst? Schrijf je dan in voor de Herman Wijffels Innovatieprijs 2011 en maak kans op de hoofdprijs van €50.000.

Voor de tiende keer organiseert de Rabobank dit project, waarmee ze lokaal ondernemerschap wil stimuleren. Volgens bestuursvoorzitter Piet Moerland zijn duurzame innovaties niet alleen belangrijk voor het milieu, maar ook voor de business en voor onze economie. Voormalige winnaars bewijzen dat dit zo is: velen zijn succesvol ondernemer of hard op weg dat te worden. 

Beoordelingscriteria

Sinds de start van het project in 2002 komen er jaarlijks steeds meer en betere inzendingen binnen. Om genomineerd te worden voor de prijs moet je daarom aan een aantal criteria voldoen:

1. Innovatief vermogen

2. Duurzaamheid

3. Sociaal-maatschappelijke relevantie

4. Klantfocus en rentabiliteitsverwachting. 

Kortom: mens, milieu en de Nederlandse economie moet baat hebben bij jouw idee. 

Inschrijving gestart

Heb jij ook een innovatief idee of concept voor een product/dienst? Dan kun je je tot 1 april 2011 inschrijven. De nominaties worden in september 2011 bekend gemaakt. Er zijn vier geldprijzen te verdelen waarmee jij je idee verder kunt verwezelijken. De hoofdprijs is € 50.000. Daarnaast is er een 2e prijs van € 37.500, een 3e van € 25.000 en een aanmoedigingsprijs van € 10.000. Plus eeuwige roem.