Bijeenkomst Netwerkclub MOVE

De meerwaarde van studenten in je bedrijf

02 februari 2009

0p 30 oktober wordt in Hilversum een bijeenkomst gehouden van netwerkclub MOVE. Tijdens deze bijeenkomst zal gesproken worden over de meerwaarde van studenten binnen je bedrijf. Ook de directeur van de MKB Servicedesk, Willem Overbosch, zal op deze bijeenkomst spreken over zijn ervaringen met het inschakelen van studenten binnen zijn bedrijf.

Misschien heb je wel eens overwogen om studenten in te zetten in je bedrijf. Dat is niet zo gek gedacht. Studenten kunnen namelijk zorgen voor een frisse kijk op zaken en kunnen worden ingezet voor klussen waar jezelf of waar je personeel in de dagelijkse praktijk niet aan toekomt. Maar welke opdrachten zijn precies geschikt voor studenten? En waar vind je de juiste mensen?

Directeur en oprichter van de MKB Servicedesk, Willem Overbosch, heeft veel ervaring met het inschakelen van studenten in zijn bedrijf. Hij noemt deze HBO'ers zelfs onmisbaar voor de ontwikkeling van de Servicedesk. Verder op de avond zullen Peter Bon en Ben Visser het hebben over hun werk als studentenbegeleider. Je kunt je opgeven voor de avond via info@move-mkb.nl