MKB Servicedesk op de Week van de Ondernemer

MKB TV, MKB TV show, nieuws, twitter...

05 april 2011 2 minuten

Volgende week is de Week van de Ondernemer. Ben je zelf aanwezig? Je komt ons vast wel tegen. Kun je niet komen? Wij doen ons best zodat je niets hoeft te missen. Door MKB TV, een talkshow met Tineke Verburg, nieuwsbrieven en uiteraard twitteren we het nieuws wat jij als ondernemer moet weten!

Thema van deze editie van de Week van de Ondernemer is inspiratie voor succes. MKB Servicedesk wil jou als ondernemer ook inspireren op weg naar meer nieuwe successen. Wij leggen je tijdens het driedaagse evenement interessante MKB Servicedesk tools uit, presenteren een handig boekje Eerste Hulp Bij Online Ondernemen en vertellen je de niet te missen informatie vanaf de Week van de Ondernemer. Hoe? Door middel van MKB TV, een MKB TV Show met Tineke Verburg, nieuws en foto's op de website en Twitter.

SEO scan

Op de stand van MKB Nederland kun je live de SEO scan doen en gericht advies krijgen van een SEO specialist. Mocht je daarna meer willen weten en aan de slag gaan? Speciaal voor nieuwe en bestaande leden van MKB Nederland geldt een korting van 50% op een abonnement op Lipperhey.

MKB TV Show met Tineke Verburg

Het thema van de MKB TV Show op woensdag 13 april om 15.30 is Online Ondernemen. De talkshow vindt plaats op de stand van MKB Nederland. De presentator is Tineke Verburg en een panel van experts gaan in op de volgende ondernemersvragen: 

  • Hoe goed doet mijn website het?

  • Hoe kan ik mijn vindbaarheid verbeteren?

  • Hoe kan ik in contact komen met mensen die mijn website bezoeken?

Kom langs!

MKB Crowdfunding platform

Geld nodig? Wij lanceren op de Week van de Ondernemer samen met Symbid een nieuw crowdfunding platform voor het mkb. Vaak klop je voor een financiering aan bij een bank. Terwijl er ook andere manieren zijn om geld te krijgen, bijvoorbeeld door de massa te gebruiken om jouw bedrijf te financieren. Meer weten? Kijk alvast op: ditismijnbedrijf.nl

Twitter

Volg je ons nog niet op Twitter? Doe dit snel! Nieuwe volgers maken kans op een mooie prijs. Heb jij interessant nieuws, ben jij die ondernemer die we volgende week moeten spreken? Laat het ons weten via redactie@mkbservicedesk.nl.

Auteur

Patty Sjerps